Всички се надбягаме с времето, минавайки през невероятни моменти, които

...
Всички се надбягаме с времето, минавайки през невероятни моменти, които
Коментари Харесай

Уловете момента със смартфоните Xiaomi 12 и Xiaomi 12X

Всички се надбягаме с времето, минавайки през невероятни моменти, които идват и си отиват, изпарявайки се за секунда тъкмо преди да успеем да ги осезаем. Ами в случай че ви кажем, че с новите устройства на софтуерния колос Xiaomi - Xiaomi 12 и Xiaomi 12X, към този момент можете да го извършите и то със жанр?

Професионален кадър при всевъзможни условия

Новата флагман серия смарт телефони Xiaomi 12, включваща три невероятни устройства - Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X, ще ви разреши посредством неповторима технология да уловите момента и да го запечатате подобен, какъвто е в този момент, без значение дали сте в придвижване или се намирате в условия на слаба светлина. Ultra Night Video режимът употребява личните логаритми на Xiaomi, с цел да ви предложи новаторско изобретателно преживяване, мъчно уловимо даже с човешко око. Чрез вградената тройна камера и изкуствения разсъдък, устройствата от серията Xiaomi 12 вършат допустимо улавянето на паметен момент с един клик в професионален кадър с висок натурализъм и нараснала акуратност на цветовете.



Заснемайте и изживявайте моментите ви с всичките им елементи

Безкрайните елементи и характерности постоянно са ни неразбираеми и могат единствено да ни отегчат. Но това, което би трябвало да знаете, е, че при серията Xiaomi 12 става дума за камера – фантазия. Накратко, камерата може да снима като през очите ви, защото при фокусиране употребява механизма на човешкото око, а крайният артикул е също толкоз реален. Така с 50MP широкоъгълна, 13МР ултраширокоъгълна и 5МР телемакро камера на Xiaomi 12 и Xiaomi 12X към този момент можете да заснемете живота от разнообразни гледни точки.



По този метод освен няма да позволите на скъпите моменти да се изплъзнат, само че ще можете и да ги преживеете още веднъж, когато поискате, дружно с всичките им нюанси и елементи. А на видеата можете да се насладите с бистър тон, с помощта на аудио системата за уравновесен стерео тон, създадена взаимно със SOUND BY Harmon Kardon, съвършен за завладяващи игри и видеа.

Отключи актьора в себе си

Ако реалистичното не е задоволително положително за вас, смарт телефоните от серията са снабдени с многочислени изобретателни варианти за обработка на фотоси и видеа, някои от които са Parallel World, Freeze Frame Video и режимите Magic Zoom, посредством които можете освен да извършите фрагментите и видеата си забележителни, когато ги споделяте в обществените си мрежи, само че и да развихрите артистичната си страна.

Единственият аксесоар, нужен да добави визията ви

Нещо повече, казахме ви, че серията Xiaomi 12 предлага професионално качество при снимане на фрагменти и видеа, само че знаем и че нищо друго не е по значимо от аксесоара за една дама. Затова Xiaomi 12 и Xiaomi 12X освен дават целия пакет от екстри в стилен размер, само че го вършат и със жанр. Елегантният и емблематичен дизайн на серията смарт телефони прави нуждата от други аксесоари непотребна.
Изваяният му в 3D форми корпус е основан да пасва съвършено в дланта, с цел да улесни ежедневната ви приложимост. А цветовете, в които се оферират и двата модела, са Grey, Purple, Blue - галактически цветове за галактическо качество и преживяване, отличавайки смарт телефона ви от скучните обичайните цветове на устройствата, с които сме привикнали.



Флагман процесор и продължен живот на батерията

И когато споделихме, че знаем по какъв начин да не изпускате никой значим за вас миг, взехме поради и усъвършенствания процесор и усъвършенствания живот на батерията. Xiaomi 12 е оборудван с процесор Snapdragon® 8 Gen 1 – най-модерната мобилна платформа на Qualcomm, който покачва опциите за графично обрисуване. За безпроблемна ежедневна приложимост, Xiaomi 12X се зарежда от водещия 5G процесор – Snapdragon® 870.
Друго преимущество на устройствата Xiaomi 12 и Xiaomi 12X е животът на батерията им от 4600mAh, която от Xiаomi са построили по този начин, че да издържи през целия ден снимане. А когато се „ изтощи “ се презарежда изцяло единствено за 18 минути, или времето до момента в който приключите следобедното си кафе.
Затова, благи дами, в случай че сте в търсене на своето ново мобилно устройство, не пропускайте повече моменти, а ги уловете със жанр с някой от двете бижута от серията на Xiaomi 12: Xiaomi 12 или Xiaomi 12X.

Смартфоните от серията Xiaomi 12 могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на марката, от формалния оторизиран магазин на Xiaomi в Paradise Center, равнище 0, както и онлайн на.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР