Всички са чували за ефекта на продукти като люти чушки,

...
Всички са чували за ефекта на продукти като люти чушки,
Коментари Харесай

6 храни за зашеметяващ сексуален живот

Всички са чували за резултата на артикули като люти чушки, шоколад и даже чесън върху потентността. А знаехте ли, че една салата от домати също може да усъвършенства половия ви живот?

Динята работи като естествена виагра и може да предложи различно позволение на казуса с еректилна дисфункция при мъжете, настояват английски специалисти, представени от в. "Дейли експрес ".

"Аминокиселината цитрулин в храните и добавките може да помогне при еректилна дисфункция. В тялото тя се преобразува в друга аминокиселина, аргинин, която на собствен ред се трансформира в азотен оксид. Азотният оксид способства за разпределяне на кръвоносните съдове и подтиква притока на кръв, включително и към гениталиите ", изяснява английската нутриционистка Лили Сутър.

 Thinkstock

Като естествена виагра работи и краставицата , която също съдържа цитрулин, твърди друго английско изследване.

 Thinkstock

До XVIII век доматът по-често е именуван "любовна ябълка " на британски, заради обстоятелството, че е считан за афродизиак. Причината се крие във високото наличие на ликопена.

 Thinkstock

Изследване на Урологичния институт в Мадрид потвърждава, че ликопенът от доматите в композиция със зехтин връща ерекцията на мъжете. Тримесечното проучване на 40 мъже на 50-годишна възраст с лека еректилна дисфункция демонстрира, че 20 мл студено пресован зехтин, разбъркан с 8 мг доматен ликопен оказва помощ на 50 % от участниците.

 Thinkstock

Сведения за свойствата на скаридите като афродизиак датират още от Древен Рим, когато Ювенал ги разказва в своя ирония. Този морски подарък е богат на цинк, значителен при възстановяване на половата потентност при мъжете. Проучванията потвърждават още, че скаридите и мидите съдържат съединения, които оказват позитивен резултат върху тестостерона и естрогена.

 Thinkstock

Според изследване шамфъстъкът , орехите и кедровите ядки са най-силното оръжие против еректилната дисфункция, с помощта на аминокиселината аргинин, която се съдържа в огромни количества точно в тези ядки. Аргининът подкрепя понижаването на кръвното налягане. Освен това се счита, че усъвършенства продукцията и жизнеността на сперматозоидите.

 Thinkstock

Вижте още:
Червено вино и плодове за буйни нощи Хапвайте тези храни и половият ви живот ще стане по-вълнуващ 7 неподозирани храни, които усъвършенстват половия живот
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР