Всички ресторанти, барове и пъбове в Англия ще затварят по-рано,

...
Всички ресторанти, барове и пъбове в Англия ще затварят по-рано,
Коментари Харесай

Ресторантите, баровете и пъбовете в Англия ще затварят в 22 часа

Всички заведения за хранене, питейни заведения и пъбове в Англия ще затварят по-рано, в границите на нови ограничения за битка с ковид, оповестиха международните организации.

В декларация в Народното събрание тази вечер английският министър председател Борис Джонсън "ще удостовери, че от четвъртък заведенията за хранене, питейните заведения и пъбовете в Англия ще би трябвало да затварят в 22.00 часа ", разгласи нощес Даунинг стрийт в официално съобщение, представено от Франс прес.

"Никой не подценява провокациите, които новите ограничения ще насочат към доста жители и компании. Ние знаем, че това няма да бъде елементарно, само че ние би трябвало да предприемем спомагателни дейности, с цел да направляваме разпространяването на вируса и да защитим Националната здравна работа ", ще съобщи английският министър председател.

Броят на инфектираните с ковид във Англия се удвоява на всеки седем дни, и в случай че този ритъм се резервира, в средата на октомври ще има по към 50 000 нови случая дневно, съобщи през вчерашния ден брифинг основният теоретичен консултант на държавното управление Патрик Валънс, съобщи Ройтерс.

Очаква се довечера Джонсън да посъветва също по този начин хората да работят отдалечено, в случай че могат, добавя Ройтерс.

"Ще подчертаем, че в случай че хората имат опция да работят от вкъщи си, то ние ще ги насърчим да го вършат ", сподели през днешния ден представителят на английския кабинет Майкъл Гоув пред телевизия Скай.

Пред Би Би Си пък Гоув съобщи, че учебните заведения би трябвало да останат отворени, както и работните места, на които личният състав би трябвало да участва персонално, само че всичко това би трябвало да става при метод, който подсигурява, че коронавирусната болест няма да се популяризира.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР