Всички процесуални действия са осигурени в присъствието на адвокат. Това

...
Всички процесуални действия са осигурени в присъствието на адвокат. Това
Коментари Харесай

СДВР с разкрития за лицата, които са спрели тока в метрото

Всички процесуални дейности са обезпечени в наличието на юрист. Това обявиха от Столична дирекция на вътрешните работи поради случая с спешното прекъсване на метрото и ареста на някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов, който е измамен под отговорност за това.
Припомняме, че през вчерашния ден имаше митинг пред Първо РПУ, като имаше изказвания, че на Спасов е нарушено правото на юрист при осъществяване на процесуалните дейности.
Освен него, има арестуван и още един, 29-годишен мъж . Търси се трети причинител. Гаранцията на Спасов и на другия арестуван е по 1500 лв..
От Столична дирекция на вътрешните работи споделят и, че Спасов и другият арестуван не дават никакви пояснения. От „ Метрополитен ” са безапелационни, че не е имало спешна обстановка, която да наложи прекъсване на метрото – и в двете направления.
Станциите на метрото са от стратегическо значение, съобщи старши комисар Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.
По думите му протестиращите не дават безусловно никакви пояснения. Тази постъпка не кореспондира по никакъв метод с демократичните полезности, изясни още Хаджиев и добави, че са събрали нужните им доказателства.
  " Бих желал да попитам дали медиите и обществото толерират сходна постъпка, която по никакъв метод не кореспондира с мирните митинги и претенции ", съобщи още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
Братоев пък съобщи, че има записи, на които ясно се вижда по какъв начин се натиска бутона, чиновник на метрото тича да деблокира метрото, а тримата метежници тичат и натискат другия бутон.
" Не би трябвало да се позволява сходно нещо. Метрото не е играчка, това е комплицирано оборудване, създали сме с доста труд и не трябва да го употребяваме по този метод. Тези бутони за по норматив, употребени са няколко пъти, в това число и в случай че има човек на релсите ", съобщи още Братоев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР