Всички постройки в ромската махала на Войводиново са незаконни. Във

...
Всички постройки в ромската махала на Войводиново са незаконни. Във
Коментари Харесай

Каракачанов: Всички постройки в ромската махала във Войводиново са незаконни

Всички постройки в ромската махала на Войводиново са противозаконни. Във вторник ще бъдат осъществени инспекции на място от ДНСК и пожарната и къщите ще бъдат съборени най-рано след 14 дни, защото тогава изтича законовият период за обжалване. Това изясни министърът на защитата Красимир Каракачанов.

Хората от селото също упорстват за премахването на противозаконни постройки. В понеделник те излязоха на митинг, откакто ден по-рано 33-годишен боен беше пребит от двама младежи на пътя.

Според Каракачанов би трябвало да бъде направена цялостна стратегия за решение на ромския въпрос и да се обвърже приемането на обществени помощи с образованието и полагането на труд.

„ Хората не са длъжни да търпят част от популацията, което има единствено права и не желае да разбере, че има и отговорности и би трябвало да съблюдава закона ”, безапелационен е министърът.

Той разяснява и тематиката с изтребителите, които страната ни следва да закупи. Каракачанов изрази подготвеност да води спор по тематиката кой модел самолети е най-хубавият за потребностите на авиацията ни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР