Всички последни събития от войната в Украйна. Украйна твърди, че

...
Всички последни събития от войната в Украйна. Украйна твърди, че
Коментари Харесай

Украйна твърди, че нейните морски дронове са потопили руски военен кораб - Москва твърди, че ракети Patriot са свалили самолета й

Всички последни събития от войната в Украйна.

Украйна твърди, че е употребила морски дронове, с цел да потопи дребен съветски боен транспортен съд в Черно море, защото съветските следователи настояват, че съветски военнотранспортен аероплан, който се разруши предишния месец, е бил свален от две създадени в Съединени американски щати ракети Patriot, изстреляни от Киев сили.

Агенцията за военно разузнаване на Украйна, известна с украинския си акроним GUR, разгласява видеозапис, който съгласно нея демонстрира военноморски дронове, атакуващи съветската въоръжена с ракети корвета Ивановец в сряда вечерта.

фрагменти, оповестени в обществените медии на GUR, демонстрират, че голям брой военноморски дронове се блъскат в кораб и експлодират. Според GUR корабът, струващ 55-65 милиона евро, е патрулирал на езерото Донузлав в западен Крим, когато специфичен отряд на GUR го е блъснал. Езерото е по-скоро залив от 1961 година, когато е прокопан канал, свързващ го с Черно море.

Дезинформацията е част от тежкат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР