Всички помним приказката за Синята брада, от която толкова се

...
Всички помним приказката за Синята брада, от която толкова се
Коментари Харесай

5 гениални, но ужасни мъже, които съсипаха съпругите си

Всички помним приказката за " Синята брада ", от която толкоз се страхувахме като дребни. Историята на заможния феодален държател, който имаше доста съпруги, а техните животи постоянно приключваха принудително и ужасяващо. Е, мъжете в днешната публикация не са тъкмо такива чудовища, само че животите на техните съпруги не са били по-леки.

Тези дами са понасяли какви ли не странности и откровени извращения - в това число голям брой изневери и какво ли още не...
 За по-чиста и тонизирана кожа на лицето и тялото както в никакъв случай до момента: запознайте се с революционните устройства LUNA™ 4 и LUNA™ 4 body! Edna предлага За по-чиста и тонизирана кожа на лицето и тялото както в никакъв случай до момента: запознайте се с революционните устройства LUNA™ 4 и LUNA™ 4 body!
Това, което сплотява тези мъже, е фактът, че са всепризнати гении, само че и хора с ужасни характери, с които не е било по никакъв начин елементарно да се живее.

Известни, иноватори, хора трансформирали историята, персони, представени с почитание и до през днешния ден... и цялостни изроди в персоналния си живот.

Днес ще ви срещнем с ужасяващите истории на някои от най-великите мъже и техните изстрадали съпруги.


 5 гениални, само че ужасни мъже, които унищожиха съпругите си  5 гениални, само че ужасни мъже, които унищожиха съпругите си  5 гениални, само че ужасни мъже, които унищожиха съпругите си  5 гениални, само че ужасни мъже, които унищожиха съпругите си
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР