Всички отвратени от нелепите либерални кандидатури в София ще гласуват

...
Всички отвратени от нелепите либерални кандидатури в София ще гласуват
Коментари Харесай

Бареков: Протестният вот ще бъде за Ванчето Григорова

" Всички отвратени от нелепите демократични кандидатури в София ще гласоподават за Ваня Григорова или за Вили Лилков. Понеже има и корав електорат зад тила си, Ванчето е сигурен участник на балотажа. А там целият протестен избор е за нея. 100 %. Ще е огромна победа. Погром ", показа Николай Бареков.

" Всички против ГЕРБ, против Сглобката и против Държавна сигурност, всички мразещи статуквото. А това е доста, доста. Ванчето просто би трябвало да си стои и да не прави нелепости, още единствено 2-3 усмивки по тв приемника. Права е Нинова, че не я пусна в Панорама. Това е тежкарско предаване, желае се ум - не е за нея. Корнелия Нинова направи немислимото - президент от Българска социалистическа партия, ще направи и невъзможното - червен кмет на София ", добави някогашният началник в Би Ти Ви и ТВ7.

" Балотажът е Григорова - Терзиев. 80% от вота на ГЕРБ ще отиде за Ваня Григорова, тъй като те ненавиждат жълтопаветния планктон обратно на Борисов. Последните 2-3 дни най-малко десетима десни гласоподаватели ми декларират, че на първи или на втори тур ще гласоподават протестно за Ваня. Аз по-сигурен кмет при тази обстановка не мога да си показва ", написа още пловдивчанинът, който употребява профила си във Facebook, с цел да изрази мнение и прогнози.

" Така си избра кмет демократичен Рим, по този начин си го избра и още по-либерастки Париж, а Ванчето не инцидентно е извадена от някого - тя е тяхно образно, а и ментално копие. В София не е по-различно от Рим. Нямам никакви благосклонности и няма да гласоподавам в София. Имам единствено антипатии към избрани претенденти, а това е единствено разбор. Не споделям и че резултатът за столицата няма да е пагубен, само че той ще е подобен и с Васко Ухото и с Хекимянчето - само че те са слаба изборна ракия за електората. Язък за милионите от алените куфарчета, в случай че Държавна сигурност не играе с двама претенденти - измамлив и същински ", приключи Бареков.
ТЕМА преди 4 дни 3257 преди 4 дни 2091 преди 10 дни 5242
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР