Всички очакваха тя да коментира трагичната новина, че племенникът й

...
Всички очакваха тя да коментира трагичната новина, че племенникът й
Коментари Харесай

Гала раздава широки усмивки в ефир след разстрела на племенника й в САЩ


Всички чакаха тя да разяснява трагичната вест, че племенникът й бе разстрелян като куче от служител на реда в Съединени американски щати, само че вместо това русокосия кадър на Нова телевизия влезе в предаването си с необятна усмивка, приповдигнато въодушевление и подарък в ръка.

„ Днес ми е доста специфичен ден “, стартира да кокетничи Гала вместо да даде детайлности за нещастието, раздрусала фамилията на брат й Петър. „ Специален ден е не тъй като е петък, тъй като си имаме именник “, съобщи Гала, насочвайки се към Юлиян Константинов. Това тотално шашардиса феновете й, който чакаха да видят съкрушена от тъга жена, която скърби за племенника си, а вместо това видяха Гала с типичната й усмивка.

„ Виж какви хубави вести нося от време на време. Да си тук до мен, да ми се усмихваш “, подкани го тя. „ Това е една игра, която да играеш със фамилията си, със синовете си, че с нас няма да има време “, съобщи Гала. Припомняме, че племенникът й бе брутално погубен, а опечалената му сестра разкри по кое време и къде той ще бъде заровен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР