Всички обичат да говорят за промяна, но промяната започва от

...
Всички обичат да говорят за промяна, но промяната започва от
Коментари Харесай

Борисов видя безапелационна победа над БСП

" Всички обичат да приказват за смяна, само че смяната стартира от ГЕРБ. Ние направихме огромни промени в партията и изключително в София, и те дадоха резултати. За мен като водач на партия е значим един резултат и това е безапелационната победа над Българска социалистическа партия на всички места, в София двойно. Дали ще се опитат в този момент с мимикрия, като гущери с опашките и хамелеони да водят пазарлъци с други партии, не ме интересува ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в неделя вечерта откакто станаха ясни резултатите от локалните избори в страната.

Той поздрави останалите претенденти и остави на тяхната съвест да решат какво да подхващат в градовете, където ще има балотажи.

" Десните хора по принцип са демократи, мислещи хора, разсъждаващи. Ако те смятат, че тези кукувици са смяна, костинбродска смяна, в случай че Българска социалистическа партия с половината от гласовете на ГЕРБ е смяната в София, да я поддържат и да им е честито. Аз съм демократ, имам вяра на инстинкта на хората. Никога нищо не е несъмнено в тоя живот. Единственото несъмнено нещо е Орландовци. Най-корумпираните, най-крадливите приказват, че щели да са смяна. Толкова са занимателни. Благодаря на Господ за инстинкта на хората ", съобщи Борисов.

" Резултатите са по-добри от предстоящото. Някъде два пъти и повече побеждаваме главния си конкурент Българска социалистическа партия, за кой ли път - никой не ги брои. Важното от днешния ден за мен е стабилността на ръководството, тъй като имаме да строим освен продължението на Южната дъга, имаме да строим Хемус, Ботевград - Мездра, обходите на Враца и Видин, пътя до Белград -още десетина километра, Търново-Русе - доста работа. От на следващия ден оставям на щабовете по места, където има балотажи, да си работят, както не съм им се месил до момента ", сподели още министър председателят и водач на ГЕРБ.

" Българска социалистическа партия в София два пъти губи от ГЕРБ. Какъв кмет, какви пет лв. без съветници и с общински съвет половината от градската десница, другото от нас. Всеки който почне да приказва от името на народа и жителите рано или късно стига до тирания ", разяснява още той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР