Всички обичаме вино, някои дори прекалено много. Също така е

...
Всички обичаме вино, някои дори прекалено много. Също така е
Коментари Харесай

Виното - полезно не само за здравето, но и за домакинството!

Всички обичаме вино, някои даже прекомерно доста. Също по този начин е потвърдено, че в уравновесени количества, то е потребно и за здравето ни.

Но освен това. Червеното вино може да откри приложение в доста елементи от семейството.

Вижте кои!

Почистване на прозорци и стъклени повърхности

Ако имате бутилка вино, която сте отворили преди време, само че виното в нея към този момент не става за пиянство, не го изхвърляйте. Виното е превъзходен сурогат на препаратите за разчистване на стъкла.
 Кое сирене е уместно за виното, което пием? Кое сирене е уместно за виното, което пием?
Не сме възпитани в просвета на пиянство на вино! В нашия случай това е по-скоро херинга и кисела краставица като предястие за чаша водка. И...

Маска за лице

Червеното вино съдържа доста аминокиселини, които са чудесни антиоксиданти и спомагат за възобновяване на гладкостта и еластичността на кожата. Всичко, което би трябвало да извършите е да обтриете добре авансово почистеното си лице с тампон пропит във вино. Оставете го да работи 10 минути и изплакнете.

Отстраняване на мазни и винени петна

Ако разлеете върху облеклата, мебелите или килимите алено вино, най-лесният метод да го почистите е като обработите петната с бяло вино. Високата му киселинност незабавно ще помогне за премахването на алените петна.

Бялото вино отстранява с лекост и мазни петна. Отново поставете върху тях малко от него и изчакайте няколко минути. Разтъркайте и изперете дрехата както нормално.
 Виж тези неподозирани приложения на виното! Виж тези неподозирани приложения на виното!
За какво можете да употребявате остатъчното вино? Виното е най-вече за пиянство. Знаят го всички фенове на тази необикновена напитка, които...

Дезинфекция на плодове

Сухото вино има антимикробни свойства. Ето за какво, в случай че желаете да дезинфекцирате плодове и зеленчуци, прибавете към водата и вино. Според някои проби виното има способността да дезинфекцира като водороден пероксид.



В градината

Виното може да откри приложение и в градината. Когато желаете да активирате образуването на потребни бактерии и да повишите растежа на разсада, сипете няколко капки алено вино в почвата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР