Всички обичаме сладкото, но и всички се притесняваме за това

...
Всички обичаме сладкото, но и всички се притесняваме за това
Коментари Харесай

Здравословни шоколадови бонбони, които стават за 10 минути

Всички обичаме сладкото, само че и всички се тормозим за това по какъв начин то се отразява на фигурата ни. Има здравословни разновидности, с които можете да замените шоколадовите изкушения вкъщи. Тази рецепта за здравословни бонбони потвърждава тъкмо това, а и са толкоз вкусни, че ще ги предпочетете пред останалите лакомства в шкафа вкъщи.
Преди да започнете с рецептата, е добре да имате блендер вкъщи, с цел да можете да смесите съставките оптимално добре и бонбоните да се получат в действителност вкусни.
 Любимите десерти на зодия Скорпион Любимите десерти на зодия Скорпион
Скорпионите са буйни и упорити хора. Те са решителни и ще изследват, до момента в който не схванат истината. Скорпионът е популярен водач, постоянно е...
Необходими артикули:
- 200 гр фурми
- 3 с.л. фъстъчено масло
- 4 с.л. какао
- 3 с.л. мед
 Лесни палачинки, които постоянно стават добре Лесни палачинки, които постоянно стават добре
Много домакини заобикалят да вършат палачинки, тъй като си мислят, че са доста комплицирани и няма да се оправят. Истината е, че палачинките са е...
- 50 гр. лешници
Начин на подготвяне:
1. Обелете фурмите една по една. Тази част е малко по-бавна и в случай че намерите в магазините белени фурми, ще е много по-лесно. Ако не желаете да ги белите – рецептата още веднъж ще се получи, тъй че не се тормозете и експериментирайте. Сложете фурмите в блендера и блендирайте, до момента в който не се получи гладка примес.
2. Изсипете фурмите в един съд, след което прибавете фъстъченото масло, какаото и меда. Ако консистенцията ви се стори прекомерно гъста, тъй че даже не можете да я разбъркате, можете да добавите 1-2 с.л. прясно мляко, тъй че да стане по-лесно за безредие. И въпреки всичко не трябва да прекалявате, тъй като концепцията е след това да можете елементарно да оформите топчетата в бонбони.
3. След това прибавете натрошените на ситно лешници и още веднъж разбъркайте добре.
 Страхотна рецепта за морковен пудинг Страхотна рецепта за морковен пудинг
Обичаме хубавите и качествени предписания и бихме споделили, че това ни е уязвимост. В тази публикация сме разгледали страхотна рецепта за морковен...
4. Накрая оформете един по един бонбоните и оставете в хладилника да стегнат.
Освен, че са доста вкусни и здравословни, тези бонбони са и доста засищащи. Хапвате си 1-2 и забравяте за глада за известно време.
Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР