Всички ние сме наясно с това, че след празничните дни

...
Всички ние сме наясно с това, че след празничните дни
Коментари Харесай

Какво да правите с остатъците от пилешкото месо

Всички ние сме наясно с това, че след празничните дни остава не малко количество храна, която по-късно се чудим какво да вършим и по какъв начин да съхраняваме.

Ако за Нова Година сте заложили на пилешко месо и планирате остатъците му да престоят няколко дни в ледник, преди да ги изхвърлите, най-добре прочетете цялата публикация.

Ще ви споделим хрумвания за това какво може да сготвите с остатъците от месо – елементарно, вкусно и сигурно всички вкъщи ще обикнат ястията.
Как да оползотворим остатъците от пилешко месо?
Всяка опитна стопанка знае, че с малко въображение може да сготви съвършените ястия и да не й се постанова да изхвърля и залък от останалата след празниците храна.
Ето ги и нашите оферти:
Ако сте пекли цяло пиле и то е останало съвсем непокътнато, поради богато отрупаната софра, предлагаме да заложите на една лесна и хранителна салата, която даже би могла да се трансформира в главно ядене.

Става въпрос за салата с макарони, лук, авокадо, пилешко месо, малко зехтин и черен пипер. Наистина е доста вкусна, пробвайте я!
Ако желаете пилешкото да е по-крехко от всеки път, направете ето това
Когато готвите пилешко месо, би трябвало наложително да се съобразите с това дали е домашно или купено от магазина. Домашният артикул се ну...
Прочети повече
Ако обаче тази концепция не ви подхожда, пробвайте нещо друго. Накъсайте пилешкото месо, прибавете масло и подправки, каквито желаете, нарежете на колелца топено сирене и задушете зеленчуци по желание. Цялата тази вкусотия прехвърлете в йенска тенджера и сложете във фурната. Може да настържете и малко кашкавал.

Похапват ли ви се вкусни пилешки крокети? Имаме още едно предложение за вас! Сварете и намачкайте картофи. Смесете ги с накъсано на ситно пилешко месо, топено сирене и подправки. Панирайте ги и ги изпържете в нагорещена лой.

Получават се необикновено вкусни и са съвършената компания на чаша домашно розе.

Не хвърляйте остатъците от пилешко месо. Пригответе си една от тези вкусотии и ги похапнете на драго сърце!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР