Всички ние можем да се признаем за виновни по обвинение,

...
Всички ние можем да се признаем за виновни по обвинение,
Коментари Харесай

10-те най-големи модни гафа

Всички ние можем да се признаем за отговорни по обвиняване, че в детските си години напълно умишлено сме следвали някои много странни фешън трендове. Да продължаваме да се придържаме към тях обаче, откакто към този момент сме навършили петнадесет години, някак не е доста обикновено.

И все пак има хора, които като че ли преднамерено се пробват да наподобяват оптимално неуместно, трупайки върху себе си фешън гаф след фешън гаф. Така че, в случай че се окаже, че се свивате от позор, до момента в който четете редовете по-долу, не се тормозете. Лесно можете да ги отстраните, стига първо да признаете пред себе си прегрешенията си, а след това и да имате предпочитание да се спасите от тях. Ето 10-те най-големи фешън гафа.

1. Показващи се презрамки на сутиена

Въпреки че звездата от „ Сексът и градът “ Сара Джесика Паркър се перчеше няколко сезона с блузи без тил или пък такива, които се завързват с връзки към врата й, при което презрамките на сутиена бяха показвани напълно умишлено, не мислим, че и вие би трябвало да вършиме същото. Сутиените са долни дрехи, тъй че внимавайте презрамките ви да са нагласени добре и не им позволявайте да се демонстрират – без значение дали умишлено или инцидентно.

2. Виждащи се линии на бельото ви

Не стига, че дамите постоянно позволяват презрамките на сутиена им да се демонстрират, само че вършат и идната неточност – бельото им се вижда от облеклата им. Ако бельото ви се вижда по някакъв метод, целият свят ще разбере. Единственият метод да избегнете това, както и последствията е да вложите малко пари за долни дрехи вид прашки. И да, те могат да бъдат комфортни, изключително в случай че са памучни.

3. Бял сутиен с бяла блуза

Много дами вършат грешката да носят бял сутиен под бяла блуза, тъй като мислят, че не прозира. Всъщност нормално белите сутиени прозират толкоз, колкото и в случай че носите червен или черен. Вместо бял изберете транспарантен или с физически цвят, който е непосредствен до цвета на кожата ви.

4. Джинси със смъкната талия

Джинсите с ниска талия са доста модернизиран вид на тези, чието закопчаване покрива корема, само че доста дами ги трансформират в гаф и ги употребяват като опрощение да покажат прекомерно доста плът. Джинсите, които носят някои дами, са с толкоз ниска талия, че могат да накарат и водопроводчика да се изчерви. В този външен тип няма нищо, което да е секси. Запомнете две изречения, свързани с модата: „ Малкото е повече “ и „ Показването на повече плът е вулгарно “.

5. Обувки, с които не можете да ходите

Всички ние сме виждали тези девойки, които се разхождат с обувки с 10 сантиметрови тънки токчета, като се олюляват и поклащат, пробвайки се да запазят баланс. Но вместо да наподобяват секси те наподобяват неуместно. Ако обувките ви са чак толкоз неуместни или ви е мъчно да ходите с тях, не ги купувайте, даже и в случай че планирате да ги носите за доста малко време. Забравете за високите тънки токчета и изберете такива, с които се върви по-лесно. Тънките токчета с височина от 3.5 до 5 см. са секси и безусловно ще ви предпазят от фешън гаф, обвързван с вървене.

6. Да не се обличате уместно за възрастта си

Може би имате съседка, колежка или другарка, която прави грешката да се облича като младеж, само че в случай че грешката е ваша, извънредно време е да помислите още веднъж за отхвърли си да остареете. За множеството дами над 30 годишна възраст бюстиетата, розовият искра и тениските с тийнейджърски сентенции просто са несъответствуващи. Да остарявате не значи безусловно да се превърнете в повлекана. Много от дизайнерите вършат фешън облекла, подобаващи за по-зрелите дами, от които можете да се възползвате.

7. Дрехи, които не са ви по размер

Спрете да купувате облекла съгласно размера, който желаете да постигнете или да се криете в прекомерно необятни, торбести облекла. И двата фешън гафа ви вършат да изглеждате по-пълни, в сравнение с сте в реалност. Помнете, че това, че дреха с нормалния ви номер 42 не ви става в един магазин не значи безусловно, че сте наддали. Не се тормозете да вземете по-голям номер, в случай че дрехата ви стои по-добре. Още нещо, девойки – носете прекомерно необятните ризи и панталони на гаджетата си у дома, даже в случай че мислите, че никой в бакалията няма да ви обърне внимание.

8. Олющен лак за нокти

Излющеният лак за нокти демонстрира неприятен жанр без значение дали става въпрос за ръцете или краката ви. Ако си мислите, че хората няма да виждат, не сте прави. И в случай че го вършиме, с цел да изглеждате съвременни, незабавно извадете лакочистителя. За да си позволите по-дълго да не полагате грижи за лака си, използвайте първокласен лак и не забравяйте да сложите транспарантен пласт от горната страна. Освен това отделете несъмнено количество пари за лакочистител за тези моменти, в които няма да ви се желае да се лакирате още веднъж.

9. Чорапи със сандали

Лошите фешън решения постоянно са били неприемливи и за мъжете, и за дамите, и все пак хората не престават да ги вземат. Сандалите не би трябвало да се носят с чорапи по две аргументи. Първата е, че сандалите по принцип са основани, с цел да се носят на необут крайник, и втората е, че никой не желае да гледа по какъв начин пръстите ви са обути в мръсни чорапи. Хора, в случай че ви е студено на краката, просто носете някакви затворени обувки вместо чорапи със сандалите!

10. Джинсите на мама

Определението „ джинсите на мама “ значи джинси, които имат висока талия и се изтъняват при краката. Наричат се по този начин, тъй като доста постоянно ги носят възрастни дами. Този жанр не отива на никого – прави кръста и задните ви елементи да наподобяват по-дебели, тъй като губите съразмерност и баланс. Дори и в случай че сте стара жена, не се опасявайте да следвате стилните трендове при джинсите. Никой не споделя, че би трябвало да изберете такива със смъкната талия. Просто потърсете чифт, който ще се закопчава на талията ви и ще се уголемява леко в долната част или ще покрива компактно обувките ви.

Ако ви обещаем, че няма да споделяме на никого, че се чувствате отговорни за някой от тези 10 фешън гафа, вие би трябвало да ни обещаете в никакъв случай да не ги вършиме още веднъж!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР