Всички неотдавнашни действия на САЩ, включително решението за отпускане на

...
Всички неотдавнашни действия на САЩ, включително решението за отпускане на
Коментари Харесай

Русия: САЩ не търсят мир в Украйна

Всички неотдавнашни дейности на Съединени американски щати, в това число решението за разпределяне на нов пакет военна помощ за Киев, който ще включва американски бойни машини на пехотата (БМП) " Брадли ",  показват непосредствено неналичието на предпочитание на Вашингтон за политическо споразумяване на спора в Украйна . Това сподели съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов, представен от ТАСС.

" Никой не би трябвало да има подозрения кой е виновен за удължаването на настоящия спор. Всички дейности на администрацията (на САЩ) директно приказват за липса на предпочитание за политическо контролиране ", цитира думите му пресслужбата на съветската дипломатическа задача.

", тук се назовава " опит за глътка въздух ". Всичко това значи, че Вашингтон е решен да се бие с нас " до последния украинец " , а ориста на народа на Украйна въобще не вълнува американците ", сподели съветският посланик.
 Байдън: Путин се пробва да си завоюва глътка въздух с предлагането за помирение
Байдън: Путин се пробва да си завоюва глътка въздух с предлагането за помирение

Байдън не има вяра на човек, който е подготвен да бомбардира лечебни заведения, детски ясли и църкви на 25 декември и на Нова Година

Според него на Киев " е удостоверение, че Съединените щати няма да се вслушат в многократните апели на съветската страна да вземат поради вероятните последствия от такава рискова линия (на поведение) на Вашингтон. "

" Най-накрая би трябвало да стане явно за цялата международна общественост, че от 2014 година Съединените щати са отприщили същинска " война посредством медиатори " с Русия, подкрепяйки нацистките нарушители в Киев. Не може да се приказва за никакъв " защитителен темперамент " на трансферираните оръжия отдавна ", сподели посланикът.

Според него с дейностите си американската администрация " единствено подтиква украинските радикали към нови ужасни каузи ", а с всяка нова доставка на оръжия от Съединени американски щати " те усещат все по-голяма безотговорност ". " С необикновен цинизъм те не престават да убиват цивилни в Донбас, Запорожка и Херсонска област на Руската федерация ", добави той.

Според Антонов е значимо да се означи, че решението за доставка на бойни машини на пехотата на Киев е оповестено след диалог сред президента на Съединени американски щати Джо Байдън и немския канцлер Олаф Шолц . " Международното публично мнение не би трябвало да подценява и (бившия президент на Франция) Франсоа Оланд, че споразуменията от Минск са били нужни, с цел да се даде време на Киев да построи своя боен капацитет. Като се имат поради околните връзки сред Вашингтон и Берлин е ясно: З ападът, отпред със Съединените щати, просто измами страната ни и стартира целенасочена работа за намаляване на Русия доста по-рано от 24 февруари 2022 година Как да имаме вяра на политиците на водещите западноевропейски страни , в случай че и когато пристигна време да се споразумеем за бъдещия международен ред, за системата и същността на споразуменията, които са нужни за това? " - добави съветският посланик.

В четвъртък представителят на Пентагона бригаден военачалник Патрик Райдър от военновъздушните сили разгласи, че в петък, 6 януари, Съединените щати ще разгласят нов пакет от военна помощ на управляващите в Киев, който ще включва американски бойни машини на пехотата " Брадли ". На собствен ред в взаимно документално изказване, след телефонен диалог сред Байдън и Шолц, се оповестява, че Съединените щати имат намерение да доставят на Украйна бойната машина на пехотата " Брадли ", а Германия - бойна машина на пехотата " Мардер ".
 ISW: Примирието на Путин най-вероятно е тактически ход
ISW: Примирието на Путин най-вероятно е тактически ход

Всички осъдиха изказването на съветския президент като безсмислено и лицемерно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР