„Всички механизми на държавата, които трябва да гарантират добър живот

...
„Всички механизми на държавата, които трябва да гарантират добър живот
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната“ готви законопроект за реформа на КПКОНПИ

„ Всички механизми на страната, които би трябвало да подсигуряват добър живот за жителите, са толкоз надълбоко проядени, че имаме потребност от доста необятна стратегия и ограничения. Стремим се да реализираме ефикасна Антикорупционна комисия, която да проверява всички видни политически персони. Ако пристъпят правилата за правда на правовата страна, ще бъдат разследвани, без значение от коя партия са излъчени. В съдружното съглашение имаме сегмент, очертаващ законодателната политика като периоди, в които избрани законопроекти би трябвало да бъдат импортирани. Един подобен е за промяната на КПКОНПИ. Срокът, който сме определили, е три месеца от началото на НС”, изясни тя

Бориславова увери, че скоро ще стане ясно кои са претендентите за министри и по какъв начин вървят съдружните договаряния.

„ През последните седмици имаше толкоз доста разнообразни конфигурации, които в последна сметка се оказаха ненапълно погрешни. Нека да забележим по какъв начин ще протекат договарянията. От хората, които вземат участие в тях, напълно скоро би трябвало да бъде подписано споразумение”, сподели тя.

Лена Бориславова съобщи още, че от Политическа партия ще разчитат на всички вероятни механизми, с цел да предотвратят порочните практики и корупцията, на която били станали очевидци през последните години.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР