Всички мечтаем за вечна любов с любимия човек, но уви

...
Всички мечтаем за вечна любов с любимия човек, но уви
Коментари Харесай

Как ДА привлечете любовта в живота си

Всички мечтаем за безконечна обич с обичания човек, само че уви не я намираме толкоз елементарно, а в доста случаи прекосяваме през доста разочарования преди да я срещнем. Ако сте отдавна без сътрудник, евентуално се чудите по какъв начин може да привлечете любовта в живота си. Начините не са един и два, а хората, които са по-суеверни и имат вяра в чудесата, се осланят и на по-духовни способи. Какво да носите, с цел да привлечете безконечната обич в живота си?

Смята се, че един от знаците на любовта е пеперудата. Тя може да бъде носена под формата на украшение, чанта, върху дреха, мебел, статуетка. Освен че е в действителност нежна и красива, тя има вълшебен свойства за привличане на обич.
Талисманът за отбрана и шанс се дефинира от рождената ви дата
Датата на раждане е вашият първоначален код, той ще ви каже кой амулет освен ще ви отбрани, само че и ще донесе шанс, ще укрепи мощните ви с...
Прочети повече
В християнската вяра признакът пеперуда е обвързван с възкресението – гъсеницата умира, с цел да се съживи като пеперуда и да полети. Често е свързвана с душата и нейно въплъщение. Пеперудата се счита за заветен знак в Будизма, почитана е от духовните учители и техните почитатели. С прераждането на гъсеница в пеперуда се свързва мисълта, че хората считат премеждията в живота си за неприятни, а те могат да се окажат просто стъпала към едно по-добро бъдеще. Ето за какво не би трябвало да се опасяваме от компликациите, а да ги одобряваме и да се учим от тях.

В източните религии пеперудата се счита за въплъщение на дълголетието и любовта. Според антична китайска легенда един момък тръгнал да гони една пеперуда и се озовал посред земите на богат човек. Тогава момъкът щял да бъде осъден със гибел, задето влезнал в земите, само че дъщерята на владетеля се влюбила в него и го избавила. Днес в Китай, в случай че видите две пеперуди да летят дружно, това е знак за обич. Може да си купите такава дрънкулка. В Япония пеперудите също са знак за привличане на щастието и фамилното успокоение.

Според индианските нации пеперудата е притежател на желанията на хората до Великия Дух. Заради тях на някои места в Америка, в случай че хванете пеперуда, може да ѝ кажете желанието си и да я пуснете на свободата, оставяйки я да го сбъдне. Оттук идва и традицията на сватбите да се пускат пеперуди в края на церемонията.

Според учението Фън Шуй пеперудата е знак на насладата и любовта. Смята се, че в случай че имате вкъщи дрънкулка на пеперуда, е добре да е кристална, с цел да може да бъде чиста и почтена. Точно такова ще бъде и фамилното благополучие. Може да я сложите в хола или в спалнята си. Важно е пеперудата да е с лице към стаята, а не към прозореца. Трябва да гледа във вътрешността, с цел да може любовта да бъде вътре в дома.
Когато амулетът носи проклинание: Какви сувенири е рисково да се носят от чужбина
Известни специалисти по въпросите за талисманите и амулетите изброиха сувенири, които би трябвало да се въздържате да си купувате, и дадоха при...
Прочети повече
Двойката пеперуди са още по-силен знак. Носители на обич, фамилна наслада и постоянни взаимоотношения. Ако сте дама, която е в търсене на любовта, носете украшение с пеперуда върху себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР