Всички мачове от Лигата на нациите във Варна ще бъдат

...
Всички мачове от Лигата на нациите във Варна ще бъдат
Коментари Харесай

Пранди: Искам да върна България в топ 5 на света

Всички мачове от Лигата на нациите във Варна ще бъдат сложни, съобщи на конференция през днешния ден селекционерът на мъжкия ни народен тим по волейбол Силвано Пранди. Според него, срещата с Австралия в петък ще бъде тест за " лъвовете " за по-нататъшното им показване.
Соколов: Искам да оказа помощ на отбора да се класира за олимпийските игри Диагоналът се причисли към "лъвовете " във Варна
" Предстоящите срещи ще са доста тежки. Преди години, когато си потеглих от националния тим, оставих тима измежду първите пет в света и в този момент задачата ми е да го върна там ", разяснява италианският експерт.

Той посочи, че срещите пред родна аудитория постоянно са специфични и чака неповторима атмосфера за мачовете в зала " Конгресна ".

Срещите от Лигата на нациите във Варна започват в петък с мача Италия - Япония от 17:00 ч. От 20:40 ч. България излиза против Австралия. В събота от 17:00 ч. играят Италия и Австралия, а от 20:40 ч. момчетата на Силвано Пранди излизат против Япония. В последния ден от шампионата от 17:00 ч. Австралия играе с Япония, а от 20:40 ч. България се изправя против Италия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР