Всички клубове от английската Висша лига ще могат да дават

...
Всички клубове от английската Висша лига ще могат да дават
Коментари Харесай

Клубовете в Англия ще дават съвети за подобряването на ВАР

Всички клубове от британската Висша лига ще могат да дават хрумвания за възможни усъвършенствания към потреблението на системата за Видеоасистент рефер (ВАР). „ Daily Star “ написа, че още в околните дни ще бъдат изпратени предложения до тимовете да дадат хрумвания за по-удачното потребление на технологията. От началото на сезона в британския хайлайф царува безпорядък по отношение на използването на ВАР, като разпоредбите непрекъснато се трансформират и всички започнаха да се объркват.

Затова в този момент мениджърите, спортните шефове и капитаните на всеки един клуб ще могат документално да изпратят своите оферти, като крайният период е 19 март (петък).

След това всички хрумвания ще бъдат разисквани на специфична среща и ще се преценя кои правила да бъдат промени и по какъв метод тъкмо.

ВАР се употребява в Аглия от лятото на 2019-а година насам, а съгласно ръководителите на Висшата лига това е довело до увеличение на точността на отсъжданията на съдиите от 82% на 94% през предишния сезон.

Concerned Premier League chiefs turn to clubs for VAR advice after farcical decisions

✍️
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР