Всички израелски заложници, които са забременели от изнасилване от техните

...
Всички израелски заложници, които са забременели от изнасилване от техните
Коментари Харесай

Израелски заложници, забременели от изнасилвачи от Хамас, ще трябва да решат дали да запазят бебета

Всички израелски заложници, които са забременели от обезчестяване от техните похитители от Хамас в Газа, ще би трябвало да решат дали да запазят бебето си или да пресечен бременността след освобождението им, съгласно нов отчет.

Длъжностни лица от израелските министерства на обществените грижи и опазването на здравето изготвят подробни проекти за справяне с опцията за нежелана бременност при дами, които са били отвлечени от терористи след смъртоносните офанзиви на 7 октомври, заяви локалният новинарски канал Walla!.

В Израел комитет за преустановяване на бременността нормално взема решение дали да почете настояването за аборт, само че управляващите обмислят да заобиколят тази стъпка, с цел да понижат бюрокрацията в случаите на бременни някогашни пленници.

Повече от 130 израелци към момента остават в лапите на Хамас след близо 4 месеца, в това число млади дами и тийнейджърки, като предварителната информация допуска, че някои са били подложени на полово принуждение, както по време на първичната офанзива – к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР