Всички искате да се чувствате уверени във взаимоотношенията си и

...
Всички искате да се чувствате уверени във взаимоотношенията си и
Коментари Харесай

Ако партньорът ви прави това, когато спорите, вероятно е склонен да ви изневерява

Всички желаете да се чувствате уверени във взаимоотношенията си и да сте сигурни, че сътрудникът не ви изневерява. Това може да бъде един от най-пагубните удари за връзката. Може да е мъчно да се възстановите, когато доверието е нарушено толкоз съществено. Но какво ще стане, в случай че сте съумели да забележите лъжец, преди той да се отклони от пътя?

Експертите споделят, че има избрани предупредителни знаци, за които можете да внимавате за колегата си. Това важи, изключително когато се карате.

Прочетете, с цел да разберете какво да внимавате по време на разногласия.

В връзките е значимо да се вземат поради разнообразни стилове на обвързаност.

През 50-те години на предишния век психоаналитикът Джон Боулби разпознава разнообразни стилове на обвързаност при хората – сигурни, избягващи и тревожни. Теорията е разширена от Мери Ейнсуърт през 70-те години на предишния век, а по-късно е въведен и четвъртият жанр на обвързаност, неорганизирано-несигурен. Тези стилове на обвързаност участват в детството. Сигурните деца се усещат по този начин, като че ли могат да разчитат на родителите си, с цел да задоволят потребностите им, до момента в който порастват. Останалите три стила на обвързаност се смятат за несигурни, което е резултат от с лицата, които се грижат за тях.

Според друго проучване стилът ни на обвързаност ни визира в зрелост и може да играе роля в нашите взаимоотношения. Конкретни дейности може да демонстрират, че сътрудникът ви има един от тези стилове на обвързаност. И те отразяват склонността му да ви изневерява.

Потърсете това мъртво разпределяне по време на спор.

Вашият жанр на обвързаност ще влезе в игра, когато спорите с сътрудник. Стиловете на обвързаност са свързани с нашите прочувствени модели. Те оказват въздействие върху метода, по който взаимодействаме с. Това важи изключително по време на интервали на нараснал стрес, като да вземем за пример спор. Ако вашият сътрудник има жанр на отбягване на личността, може да е по-вероятно да се отдръпне по време на спор и по различен метод да избегне спор. Ще забележите това, в случай че каже нещо като „ добре “ и желаят да отхвърлят въпроса. В реалност те може и да не са над това. Ако нещо ги тормози, те могат да решат да не го повдигат въобще. Според специалисти това предпочитание да се избегне казуса е това, което от време на време води до това той да ви изневерява.

Някои са по-склонни да изневерят заради личните си страхове.

Някои се боят от възприятията си, тъй като съгласно тях да бъдеш подвластен е синоним на това да си слаб. За да управляват това, те държат сътрудниците си на разстояние. По този метод те понижават опцията да бъдат засегнати от дейностите им.

Партньорът ви може да ви изневерява, тъй като това му разрешава да се усеща по-малко подвластен от вас. Тези хора може да почувстват, че в случай че има някой различен, към който могат да се извърнат за утвърждение, любов или фамилиарност, те държат повече власт. Просто те не разчитат на колегата си за тези неща.

Ако сътрудникът ви се опасява от обвързаност, той е податлив да ви изневерява п друга причина. Тя не е да се приближи по-близо до някой различен. За тях това постоянно е разпръскване или развлечение. Може и да го създадат, в случай че почувстват, че им липсва нещо в една връзка. Това може да е било повода за спор преди всичко.

Например спорът може да включва неудовлетворена потребност или предпочитание. Тогава той може да се обърне към някой различен, с цел да изпълнят тази потребност или предпочитание. За доста хора това е по-лесно, в сравнение с да се пробват да получат Има и противоположна обстановка, в която сътрудникът им може да е този, който усеща, че нещо липсва. Тогава той е податлив де ви изневерява, тъй като се изнервя от вашето възмущение.

А може и той да усеща, че връзката ще завърши и да ви изневерява от боязън да не бъде зарязан. Това може да наподобява нелогично, само че е тип защитна реакция на доста хора.

Не всеки разказан дотук е податлив да ви изневерява, споделят специалистите.

Ако това звучи сходно на връзката ви, не се паникьосвайте. Много хора към момента имат бездънен морал и държат на честните връзки. Ако нещо ви тормози, седнете и поговорете очи в очи с индивида до себе си. Често недоизказаните неща стават причина за това той да ви изневерява. Опитайте се да решите казусът, в случай че има подобен, преди да се е задълбочил.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР