Всички имаме напрегнати очаквания за срещите в президентството. Нещата обаче

...
Всички имаме напрегнати очаквания за срещите в президентството. Нещата обаче
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Радев вероятно ще връчи мандат на БСП, има амбиции да смени Нинова

" Всички имаме напрегнати упования за срещите в президентството. Нещата обаче са все по-объркани. За пръв път виждам толкоз комплицирани водачи. Евроатлантическата коалиция става все по-невъзможна. ГЕРБ и Политическа партия изключват Движение за права и свободи. Румен Радев изпразни от наличие институцията " президент ", разяснява пред Нова нюз политологът Цветанка Андреева.

" Въпросът е кой от политическите облици може да събере коалиция и да стане сборен облик. Радев и социалистите са в обтегнати връзки, само че те са личностни. Демократична България също са в спор с президента, който ги назова " военолюбци ", сподели още Андреева. 

" Президентът е заобиколен от знакови персони от Българска социалистическа партия, които са разпознаваеми - Крум Зарков, Весела Лечева и Антон Кутев. Той няма проблем с гласоподавателите на Българска социалистическа партия и по-скоро желае да бъде водач на партията. Затова по-скоро би връчил третия мандат на социалистите ", разяснява Цветанка Андреева. Тя не изключи и опцията да има коалиция сред Политическа партия и ГЕРБ. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР