Всички имаме любими снимки, които не искаме да загубим, когато

...
Всички имаме любими снимки, които не искаме да загубим, когато
Коментари Харесай

Как да преместим снимките си на нов телефон



Всички имаме обичани фотоси, които не желаеме да загубим, когато си сменим телефона. Ето някoлко съвета по какъв начин бързо всички изображения да се трансферират на ново мобилно устройство.

Как да се реалокират фотосите от Android или iOS телефон в ново устройство:

Прочетете още: 5 мобилни закани, които би трябвало да се вземат насериозно през 2018 година

Изтеглете приложението Гугъл Photos на мобилния си телефон и влезте в своя Гугъл профил. Приложението автоматизирано ще качи всички ваши фотоси и видео клипове в облака. Това може да отнеме известно време според от броя на файловете ви.

След като процесът завърши, би трябвало още веднъж да свалите Гугъл Photos този път в новото си устройство, да се влезете в профила си и по-късно ще можете да видите всичките си фотоси в приложението.

За да свалите фотосите на телефона си, изберете ги в приложението и натиснете трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл. Ще се отвори меню с опцията Save to device. Изберете тази алтернатива, с цел да запазите фотосите на новия телефон.

По същия метод фотосите могат да се трансферират и на компютър, като изтеглите Гугъл Photos desktop от уеб страницата Гугъл Photos. По този метод автоматизирано те се качват в избрани папки на вашия компютър, където фотосите и видео клиповете нормално се намират – да вземем за пример iPhoto Library, Apple Photos Library, Pictures и Desktop. Също по този начин може да създадете и отделите нови папки, поддържайки своя лична система.

Чрез качването на фотосите и видео клиповете в облака, можете да сте уверени, че те ще бъдат на несъмнено място. Също по този начин вие ще можете да ги сваляте на колкото желаете разнообразни телефони, таблети и компютри.

Ако желаете да преместите и своите контакти на новото си устройство, разгледайте тези препоръки.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР