Всички имаме ежедневни beauty ритуали, които стриктно изпълняваме, за да

...
Всички имаме ежедневни beauty ритуали, които стриктно изпълняваме, за да
Коментари Харесай

Неволните beauty грешки, които ни състаряват

Всички имаме ежедневни beauty ритуали, които прецизно изпълняваме, с цел да запазим кожата си в съвършена форма за по-дълго време.

Има огромен късмет обаче, че даже в грижата за хубостта ни, неумишлено да позволяваме някои неточности, които биха могли да ни докарат бръчки. И защото всички желаеме да спрем годините или най-малко да паузираме появяването на бръчките, е време да разберем дали грежим някъде или не!

Залагате на безценен грим, а не на кремове
Залагате на скъпите гримове, до момента в който пестите от всевъзможни кремове и лосиони за кожа. Вярвате, че употребявайки маркови сенки, ще съумеете да прикриете признаците на стареене, само че това постоянно има противоположен резултат. Вие освен, че подчертавате фините линии, само че и задълбочавате казуса. Известният кожен лекар Теноре предлага да се консултирате с кожен лекар, който да ви предпише артикули, подобаващи за вашата кожа и такива, които да я създадат по-здрава и красива. “Например, при доста алена кожа използвайте артикули, съдържащи витамин С и витамин К. Тъй като се снабдявам с фини линии и бръчки, би трябвало да използваме артикули с ретинол за през нощта. ”

 Неволните beauty неточности, които ни състаряват

Присвивате очи
Слънчевите очила са освен фешън аксесоар, само че са извънредно значими за запазването на здравето на очите, а и за младежкия тип. “Повечето от нас не осъзнават какъв брой постоянно притварят очи, пробвайки се да се взрат в нещо ”, споделя доктор Шайнхаус. Това “упражнение ” на мускулите към очите предизвиква бръчки. Присвиването на очи се случва незабелязано и то през целия ден – против яркото слънце или против екраните на компютъра и смарт телефоните. Затова постоянно носете слънчеви очила, когато сте на открито и почивайте постоянно, в случай че работите пред компютъра.

Не спите вярно
Теноре споделя, че е доста значимо каква е позицията ви на спане през нощта. Тя поучава да лежите по тил, само че никога на една страна, нито пък по стомах, тъй като това предизвиква бръчки. Калъфката, на която спите също е от значително значение. Забравете за памучните калъфки, тъй като те ще задълбочат фините линии. Заложете на сатен или на коприна.

Не пиете бял чай
Това, което ядете и пиете, способства извънредно доста за здравето на вашата кожа. Вече знаете, че водата е наложителна, с цел да имате гладка и млада визия. Има обаче и друга напитка, която може да помогне в битката с признаците на стареене. “Пийте бял чай постоянно, тъй като той има способността да блокира ензимите, които разрушават колагена и еластина ”, безапелационна е Теноре.

 Неволните beauty неточности, които ни състаряват

Опитвате всичко, което четете
Нека си признаем, постоянно сме склонни да изпробваме всевъзможни нови гримове, помади и маски, за които прочетем по форумите и уеб страниците или чуем от някоя другарка. Ние обаче пропущаме обстоятелството, че един артикул въздейства по напълно друг метод на другите хора, тъй като всеки има индивидуалнa кожа. “Google е доста неприятен консултант. Това, което е положително за един, не е положително за различен. Така да вземем за пример, кокосовото масло може да бъде ужасно за някого с доста суха кожа, само че ще е същинска злополука за тези, чието лице е податливо към появяването на акне ”.

Не употребявате слънцезащитни артикули
Всички знаем, че слънцезащитните артикули са наложителни. Често обаче ги подценяваме. Особено в случай че времето е неприятно. „ Дори единствено да излезете да си вземете кафе в дъждовен ден е наложително да си сложите крем с фактор 30 “, безапелационна е Ципра Шайнхаус, кожен лекар в Бевърли Хилс. “Слънцезащитата оказва помощ да разсее въздействие на UV лъчите, които повреждат вашето ДНК, водят до развиване на рак на кожата, както и вредят на вашия колаген, което води до преждевременни бръчки и обезцветяване на кожата ”, споделя Шайнхаус.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР