Всички хора – без значение дали говорим за жените или

...
Всички хора – без значение дали говорим за жените или
Коментари Харесай

Фризьор: Това е най-фаталната грешка, която съсипва косата

Всички хора – без значение дали приказваме за дамите или за мъжете, желаят да имат здрава, гъста и красива коса. Понякога обаче в устрема си да създадем всичко в името на красивата грива позволяваме куп неточности.

Именно поради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои са петте най-често допускани неточности, които унищожават косата. Е, оказа се обаче, че има още една – освен това съдбовна неточност.

Американският коафьор Брад Мондо назова кое е нещото, което множеството хора вършат когато се къпят и което унищожава косата им. Оказа се, че това е директно обвързвано с шампоана.

„ Много хора нанасят по извънредно неправилен метод шампоана върху косата си. Това освен, че не е редно, ами и води до косопад “, предизвести коафьорът.

Според стилиста здравето на косата зависи от метода на измиването й.

Той е безапелационен, че в случай че втриете шампоан в скалпа, кожата на главата се поврежда и това води до проблеми със скалпа. Освен това може да докара и до загуба на коса.

„ Много хора оплитат излишно косата си, до момента в който се мият, пробвайки се да втрият шампоана в скалпа допустимо най-вече. Някои даже търкат главите си с ноктите си, само че това освен, че не е разрешено, ами е и извънредно нездравословно “, безапелационен е фризьорът.

Най-доброто, което човек може да направи, в случай че желае да има здрава и красива коса, е да нанася шампоана с кръгови придвижвания.

„ Върху корените би трябвало да се нанася малко количество шампоан, без значение от дължината на косата. И никога не втривайте жестоко препарата – това единствено вреди “, предизвестява американският коафьор Брад Мондо.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР