Всички големи строителни обекти, по които правим ремонти тази година

...
Всички големи строителни обекти, по които правим ремонти тази година
Коментари Харесай

Пускат големите обекти с ремонти за 15 септември

Всички огромни строителни обекти, по които вършим поправки тази година ще са пуснати за 15 септември, ще останат обектите, които строим и построяваме Южната дъга и надлежно „ Тодор Каблешков”. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова.

Кметицата ревизира построяването на последния сектор от бул. “Монтевидео” в ж.к. “Овча купел “. Булевардът се реконструира от ул. „ Акад. Константин Пашев “ до ул. „ 763 “.

Най-важната задача в последните дни е да бъде пуснато за 15 септември придвижването по огромните обекти, по които се работеше през този строителен сезон, заяви Фандъкова.

„ Един от тях е бул. „ Монтевидео “, тук дейностите завършват. Имам убеденост, че рано сутринта или по-скоро през нощта против 15 септември придвижването ще бъде пуснато и ще останат дейностите единствено по тротоарите”, уточни кметът.

Тя напомни, че са пуснали и придвижването по бул. „ България “. Също в нощта против 15 септември ще се пусне и придвижването по бул. „ Асен Йорданов”. „ По този метод всички огромни строителни обекти, по които вършим поправки тази година ще са пуснати за 15 септември, ще останат обектите, които строим и построяваме Южната дъга и надлежно „ Тодор Каблешков” – това са местата където ще има затруднение”, изясни кметът.

Тя добави, че също по този начин по гледище на районния кмет на Слатина, ще стартира последваща събота и неделя сектор от ул. „ Николай Коперник “. „ Той пое уговорката да създадем такава организация, че да може да не се пречи сензитивно на трафика”, сподели още Фандъкова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР