Всички го помним - дългокосият, мускулест Рино Рейнс от сериала

...
Всички го помним - дългокосият, мускулест Рино Рейнс от сериала
Коментари Харесай

30 години след Ренегат - как изглежда актьорът Лоренцо Ламас днес

Всички го помним - дългокосият, мускулест Рино Рейнс от сериала " Ренегат ". Преди години беше навсякъде, с изключение на в пандиза - мястото, където трябваше да бъде, в случай че органите на реда си вършеха работата интелигентно.

Как наподобяват звездите от кино лентата " Далас " 45 години след началото му

Актьорите се срещнаха след толкоз време

Но къде е Лоренцо Ламас в този момент - 31 години след последния епизод на емблематичния криминално-приключенски сериал. Това  е въпрос, който постоянно се задава, когато става дума за актуалните действия на обичани екшън звезди от 90-те.

Освен с функции в разнообразни филми и сериали, през 2014 година артистът разгласява и автобиографията си Renegade at Heart, по която работи взаимно с фамозния биограф на звездите Джеф Ленбърг.

През 2015 година Лоренцо Ламас взе участие в риалити шоуто The Celebrity Apprentice. Първоначално воден от Доналд Тръмп, телевизионният формат събира разнообразни звезди от шоубизнеса, които се състезават, с цел да завоюват финансова премия за благотворителна организация.

През 2016 година Лоренцо Ламас стартира работа като водач на хеликоптер на цялостен работен ден за компанията HeliNY. Той провежда обиколки на Ню Йорк, като транспортира пасажери и от Лос Анджелис до Гранд Каньон. Служебните му отговорности включват образуване на двучасови пикници и превозване на време с туристите.

Според някогашната звезда на Холивуд тази работа е като едно добре платено занимание, тъй като удовлетворява любовта му към хеликоптерите.

Сред неговите екшън филми от 90-те актьорът постоянно може да бъде забелязан да пилотира хеликоптер в някоя напрегната сцена. И всичко е напълно същинско, тъй като Лоренцо Ламас в действителност е сертифициран водач.

В свободното си време артистът развива пристрастеността си към моторите, като проектира мотоциклети. Преди няколко години той основава марката Lorenzo Cycles благодарение на известния дизайнер Еди Трота, разкриват от Funny Action Movies.

Говорейки за Лоренцо Ламас, другият известен въпрос, който постоянно се повдига, е с какъв брой дами в действителност е спал. Не сме сигурни за точната численост, само че няма да е изненада, в случай че се окаже, че отговорът е трицифрено число.
 25 години след
25 години след " Никита " - по какъв начин наподобява актрисата Пета Уилсън през днешния ден

Опасната и секси килърка, по която всички си падахме

Днес 65-годишната звезда от дребния екран продължава и с работата си в киното и малкия екран, като понякога се снима в нискобюджетни продукции, които му разрешават да страни от огромния звук на Холивуд. И макар желанията си да не се дами повече (след петия бракоразвод и шестте си деца от многочислените си връзки), през 2021 година артистът се сгоди.

Тогава Лоренцо Ламас предложи брак на 27 години по-младата от него Кена Никол Смит, описа тогава Entertainment Weekly. И макар че двамата към момента не са се оженили, по всичко проличава, че са щастливи дружно. Въпреки че актьорът е изтрил профилите си в обществените мрежи, въпреки всичко успяхме да се доберем до няколко негови фотоси, благодарение на профила на актуалната му половинка. 

Убедихме се, че продължава да е в такива топ форма, а също и че се радва на съвместния живот с Кена Никол Смит. От напълно скоро двамата могат да се похвалят и с нов член на семейството - малко пухкаво кученце.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР