Всички футболни фенове знаят, че Златан Ибрахимович не е обикновен

...
Всички футболни фенове знаят, че Златан Ибрахимович не е обикновен
Коментари Харесай

Златан също плаче! Шведът емоционален при завръщането си в националния тим

Всички футболни почитатели знаят, че Златан Ибрахимович не е елементарен човек. Той е супергерой, има сили, които никой различен не може да владее, и общо взето е един Чък Норис освен на терена, само че и отвън него.

Поне подобен имидж гради шведът и му се получава добре!

Но и той има своите прочувствени моменти. Като по време на последната конференция с националния отбор.

Ибра разгласи, че ще се завърне отпред на нападението на Швеция, откакто през 2016 година сякаш изигра последния си мач с жълто-синята фланелка. Именно този миг на отричане е бил доста тежък не за футболиста, не за селекционера, а за по-малкия наследник на Златан - Винсент (13 години).

Zlatan Ibrahimovic terlihat emosional di sesi konferensi pers timnas Swedia

— Berita & Info Milan (@Info4_Milanisti)

" Беше мъчно, когато се отхвърлих. Той се разплака, тъй като не искаше да напущам още веднъж. Но в този момент, за благополучие, всичко е наред. Тук съм и мога да прекарам повече време с него с помощта на националния тим ", сподели 39-годишният Златан на конференцията.

Този миг го разчувства и той избърса няколко сълзи, преди да продължи да приказва в типичния си жанр.

Снимка: Reuters

Нападателят на " Милан " продължава да държи върха за най-вече голове за националния отбор на Швеция - 62 попадения, вкарани в 116 срещи. Той не е играл за тима от европейското състезание през 2016 година

Сега пред Ибрахимович и Швеция предстоят 3 срещи от квалификациите за международното състезание през 2022 година - против Грузия (25 март), Косово (28 март) и Естония (31 март).

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР