Всички екипи на Електроразпределение Юг продължават възстановителните дейности за засегнатите

...
Всички екипи на Електроразпределение Юг продължават възстановителните дейности за засегнатите
Коментари Харесай

От Електроразпределение Юг продължават възстановителните дейности в Родопите

Всички екипи на Електроразпределение Юг не престават възстановителните действия за засегнатите обитаеми места в Родопите. Основните повреди са скъсани електропроводи и счупени стълбове от разпределителната мрежа в резултат на голям брой паднали дървета.

Дружеството възвърне електрозахранването за гр. Доспат. Допълнително посредством мобилни елементи ще бъде подсигурено зареждането с вода на Доспат и Борино. В събота, 26.01.2019 година, сдружението съумя да възвърне зареждането на гр. Сърница посредством мобилни елементи. Днес ще бъде доставен още един мобилен генератор в града.

Усложнена остава ситуацията за селата в общини Доспат и Борино, като предпочитано се работи по премахване на повредите, а където е допустимо се провежда включване на мобилни елементи. Същевременно не престават дейностите в засегнатите села в региона на Смолян. В Електроразпределение Юг продължава да действа спешен щаб за по-добра съгласуваност на възстановителните действия, оповестиха от пресцентъра на сдружението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР