Всички български национални щангисти преминават днес тест за коронавирус. PCR-пробите

...
Всички български национални щангисти преминават днес тест за коронавирус. PCR-пробите
Коментари Харесай

Тестват националите ни по вдигане на тежести за COVID-19

Всички български национални щангисти минават през днешния ден тест за ковид. PCR-пробите на 20-те ни най-перспективни състезатели бяха инициирани и платени от Българска федерация по повдигане на тежести, инспекцията е рутинна преди идващия стадий от подготовката на тима. Тестват се и националните треньори, лекари, масажисти, всички, които имат контакти с елитните ни спортисти.

Най-силните български състезатели по повдигане на тежести не престават тази седмица тренировките си с лагер на Спортпалас. От сряда националната база край Варна ще одобри още най-хубавите наши представители в спортовете художествена гимнастика (индивидуално), фехтовка, олимпийско таекуондо и бадминтон.

Достъпът до базата ще е строго стеснен, според условията на противоепидемиологичните ограничения и наредбите на министър Красен Кралев. Българските щангисти не престават да се приготвят за най-важното съревнование тази година - европейското състезание в Москва, което пандемията пренасрочи за есента. След шампионата в съветската столица би трябвало да станат известни окончателните участници на олимпиадата в Токио идващото лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР