Всички аспекти на внедрените мерки за здраве и безопасност, прилагани

...
Всички аспекти на внедрените мерки за здраве и безопасност, прилагани
Коментари Харесай

Варненското летище предлага безопасна от COVID среда


Всички аспекти на внедрените ограничения за здраве и сигурност, прилагани на черноморските летищата бяха прегледани и оценени, съгласно подробната информация в над 60 посоки изложена в отчета.

Действията на летището и тяхното сходство с насоките за рестартиране и възобновяване на авиационния бизнес на Международния съвет на летищата и Препоръките на работната група за рестартиране на авиацията на Съвета на Международната организация за гражданска авиация бяха оценени.

В допълнение, аерогарите ясно демонстрираха използването на най-хубавите практики в промишлеността във връзка с другите посоки, в това число: разчистване и стерилизация, здравен надзор, физическо разграничаване, отбрана на личния състав и пасажерите, преконфигуриране на летищните пространства, връзки и осведоменост.

Здравното акредитиране е значима стъпка напред в дълготрайното обмисляне за възобновяване на активността на Фрапорт Туин Стар. Това е самопризнание, което акцентира устойчивите практики на двете летища, ориентирани към сигурността и сигурността на своите чиновници и пасажери. През миналата година, възвръщането на доверието на пасажерите бе един от най-високо поставените цели на летищния оператор " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД, който предприе редица ограничения и дейности в тази посока. Обработката на хиляди висококонтактни зони за пасажери и чиновници с новаторското nano-антимикробно покритие за дълготрайна повърхностна отбрана и въвеждане на летищни сътрудници, виновни да съблюдават спазването на ограниченията за сигурност от страна на пасажерите, и улеснението на тяхното престояване на летището, въвеждането на принадлежности за независимо обслужване и безконтактни процеси, нараснала осведоменост и връзка, както и съдействие с регулаторните органи са положителни образци на въведените изключителни ограничения на двете летища. 

" Особено съм благополучен и горделив от това самопризнание, което награждава положените от нас старания, да осигурим сигурност и сигурност на всички наши пасажери и чиновници, по време на рецесията COVID-19 в страната. Особено съм признателен за ангажираността на сътрудниците на нашите черноморски летища през този извънреден интервал от време, което се стремим сполучливо да управляваме дружно. “ Франк Кванте, Главен изпълнителен шеф на Фрапорт България.

Здравната акредитация на летищата е спомагателен източник на мотивация за Фрапорт Туин Стар да продължи да ползва новаторски принадлежности и устойчиви тактики, дружно със своите сътрудници от локалните общности, където работи. Според ръководството на летищата, това е сигурния метод към усъвършенстване на безвредното и позитивно прекарване на пасажерите на аерогарите в Бургас и Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР