Инвеститорите обикновено са в състояние да игнорират шума от националната

...
Инвеститорите обикновено са в състояние да игнорират шума от националната
Коментари Харесай

Пазарите не могат да продължат да пренебрегват кандидатурата на Тръмп за преизбиране

Инвеститорите нормално са в положение да пренебрегват шума от националната политика и да се съсредоточат върху по-сухи въпроси като корпоративните облаги или детайлите на паричната политика, което им разрешава да запазят успокоение неприятната драма и ярките светлини на изборите.

Предстоящата акция за общи избори в Обединеното кралство, да вземем за пример, надали ще остави сериозна или трайна диря върху акциите и облигациите на страната. Трудно е да се откри вложител със мощен взор върху гласуването в Европейския парламент, което следва при започване на юни. „ Намаленото значение “ на последното за вложителите произтича от „ беззъбия “ темперамент на Европейския парламент, споделя немският управител на активи DWS. Сурова, само че обективна.

Уравновесените стратези също по този начин обявиха, че е неразумно вложителите да заемат позиция във връзка с политиката на Съединени американски щати. В края на краищата, общоприетият мотив през 2016 година, че успеха на Доналд Тръмп ще навреди на акциите на Съединени американски щати, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР