Всеобщият любимец на участниците във Фермата“ 6 Митко Манолев напусна

...
Всеобщият любимец на участниците във Фермата“ 6 Митко Манолев напусна
Коментари Харесай

Любимият на всички участници чичо Митко напусна Фермата

 Всеобщият любим на участниците във " Фермата “ 6 Митко Манолев напусна стопанството и борбата за огромната премия от 100 000 лв. по-малко от месец преди финала на шоуто. Винопроизводителят от Мелник изгуби дуела против гайдаря Стоян Маджаров, което натъжи до сълзи останалите фермери. Развръзката на борбата потопи в тъга всички участници, които одобряваха Митко като " бащата “ на стопанството и го уважаваха за неговото усърдие и радостен манталитет.

" Без чичо Митко фермата няма да е същата! Той е добър, неналожителен, непрекъснато ухилен, знае всичко, работи доста без да мрънка. Въпреки че е татко на три деца, самичък беше като дете и влизаше във всяко предизвикателство с цялото си сърце “, разяснява през сълзи стюардесата Ваня, а Мария призна, че за нея той е бил другар, преподавател и татко.

Въпреки че е 14 години по-възрастен от съперника си, Митко се бори почтено на Арената и си потегли удовлетворен. " От моето присъединяване желая феновете да запомнят, че всяка работа би трябвало да се свърши както би трябвало или най-малко да се свърши! “, съобщи той и даде обещание, че след края на шоуто ще събере всички участници на една маса.

Гайдарят Стоян не съумя да преживее уместно втория си следващ извоюван двубой. " Сгреших в избора на противник, не желая да се веселя на успеха си! “, разкая се той, откакто надви над съперника си с 8 на 2.

Работливият македонец напусна шоуто, откакто съумя да вземе единствено една от четирите борби на Арената, показвайки повече познания за българските обичаи и традиции. Във всички останали игри Стоян показва по-голяма експедитивност, мощ и устойчивост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР