Всеки знае, че за повишаване на имунитета, е необходимо да

...
Всеки знае, че за повишаване на имунитета, е необходимо да
Коментари Харесай

Диетолози посочиха най-полезното месо за силен имунитет

Всеки знае, че за повишение на имунитета, е належащо да се употребяват витамини, които могат да бъдат открити в обилие в плодовете и зеленчуците.

Но диетолозите припомнят, че протеинът също е доста значим, с цел да се радвате на мощен имунитет, изключително в този момент, когато на открито върлуват всевъзможни вируси, написа БЛИЦ.

Основният източник на първокласен протеин е месото. А най-полезното за имунитета месо е пилешкото филе! Работата е там, че в 100 грама от него се съдържа цялата ни дневната потребност от по този начин нужния протеин.

Специалистите са безапелационни, че пилешкото месо е най-вече протеинова храна. Именно протеините се разграждат до аминокиселини, нужни за „ построяването “ на организма.

При недостиг на каквито и да е аминокиселини, нашите имунни кафези, които синтезират имуноглобулини, просто не са в положение да построяват имуноглобулини в нужното количеството.

В допълнение, в него се съдържат детайли като левцин, изолевцин и фенилаланин, които са от голямо значение за здравето и имунитета.

Калият, фосфорът и витамините А, В1 и В2 основават самобитна защитна преграда за тялото.

Пилешкото филе постоянно се включва в разнообразни диети, като един от източниците на протеини, което го прави извънредно уместно и за всички, които деликатно наблюдават за фигурата си!

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР