Ммм, цялата къща ухае апетитно. Обожавате това време, когато семейството

...
Ммм, цялата къща ухае апетитно. Обожавате това време, когато семейството
Коментари Харесай

Неволи по време на хранене

Ммм, цялата къща ухае апетитно. Обожавате това време, когато фамилията се е събрало, а трапезата прелива от разнообразни изкушения – сладки, солени, мезета, пържени храни, нали е празник – през днешния ден е позволено. А татко ви упорства, че тази година аленото му вино и ракията са ненадминати. Е, по какъв начин да устои човек!? Всичко върви отлично досега, в който усещате парене и болежка зад гръдната кост. Познавате това възприятие, нали? Отново досадните стомашни киселини.

Добре, че в компанията има доктор, който незабавно изяснява, че това положение се назовава пирозис и се дължи на връщането на стомашната киселина, към хранопровода (т.нар. рефлукс). Нормално на входа на стомаха има мускул, който пропуща храната на порции от хранопровода към стомаха, само че в случай че по някаква причина този муслул не се затваря вярно, стомашният сок може да се върне в хранопровода и да аргументи болежка. Стомашният сок съдържа солна киселина и при попадане в хранопровода „ изгаря “ лигавицата, която не е пригодена да устоя на толкоз мощна киселинност.

Най-честите аргументи за появяването на стомашни киселини и рефлукс са неточности в диетата – прекомерна консумация на дразнещи храни и питиета като мощно пикантни ястия, алкохол, кофеин, пържено, тестени произведения, торти, сложни за храносмилане храни и други. А вие опитахте от всичко на трапезата, нали?

Спокойно, има елементарно решение – Допелхерц актив Гел срещу стомашни киселини и при рефлукс.

След банкет Допелхерц Гел срещу стомашни киселини образува предпазен пласт  върху стомашното съдържимо  и попречва връщането на киселината към хранопровода. Така бързо и дейно се облекчават признаците, свързани със стомашни киселини или рефлукс. По време на действието си Допелхерц Гел срещу стомашни киселини не нарушава естествения храносмилателен развой.

Продуктът се предлага под формата на самостоятелни дози (сашета), които са комфортни за банкет на всички места без нужда от вода. Индивидуалната опаковка е компактна и здрава и в случай че постоянно страдате от сходни проблеми елементарно можете да носите няколко сашета със себе си и да бъдете готови. Важно е да се знае, че Допелхерц Гел срещу стомашни киселини би трябвало да се приема след хранене. Ако дозата се одобри преди или по време на хранене той се смесва отчасти с храната и не може да реализира стремежи резултат.

Съществуват и други аргументи за появяването на стомашни киселини и рефлукс. Наднорменото тегло е рисков фактор, защото усилва налягането в стомаха. Подобен резултат може да се получи и при носенето на прекомерно тесни облекла и колани. Приемът на някои медикаменти може да усили стомашната киселинност, други могат да оказват въздействие върху свиването и отпущането на мускулатурата, което да засегне и стомашната мускулатура. По време на бременност смяната в хормоните, постоянно води до релаксация на мускулите и това основава причина за поява на киселини.  Допелхерц актив Гел срещу стомашни киселини и при рефлукс може да се употребява и по време на бременност.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР