Всеки вторник от 14.00 до 16.00 часа областният управител на

...
Всеки вторник от 14.00 до 16.00 часа областният управител на
Коментари Харесай

Анатоли Станев с приемен ден за граждани всеки вторник

Всеки вторник от 14.00 до 16.00 часа регионалният шеф на Русе Анатоли Станев ще има приемен ден

По време на него той ще се среща с жители и ще дава отговор на техните въпроси. Припомняме, че водещ за него приоритет ще бъде ефикасната, а не официална връзка с жителите на района.

„ Считам, че положителната връзка сред институциите и обществеността би трябвало да е водещ приоритет пред всеки началник на администрация. Хората се измориха от това да слагат питанията си пред всевъзможни началници и да не получават съответен отговор, а просто израз на някакви планове. “, сподели Станев. „ За да се отговори съответно на всички оферти, а подадените сигнали и тъжби да намират своите бързи решения, ще разгадавам на екипа на Областната администрация, който имам вяра, че е построен от потвърдени експерти. Ако се постанова на срещите, ще участват и съответните специалисти. Искам хората от региона да знаят, че има пред кого да слагат вижданията си и проблемите, пред които са изправени. Тук те освен ще бъдат вежливо посрещнати и изслушани, само че и ще намерят отговор на въпросите си. “, добавя още регионалният шеф.

За среща с регионалния шеф е належащо авансово записване на телефонен номер: +359 82 812 223. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Обмисля се и провеждането на изнесени приемни по общините. Все още обаче е рано да се каже от по кое време би почнала самодейността. Тя ще бъде разисквана със съответните органи на локалната власт.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР