Всеки втори човек на днешно време се оплаква от болки

...
Всеки втори човек на днешно време се оплаква от болки
Коментари Харесай

Струва от 0,30 ст. до 2 лв. и лекува болки в кръста и гърба от раз!

Всеки втори човек на днешно време се оплаква от болки в кръста, гърба и ставите. Лошото е, че възрастта за сходни недоволства спада бързо и фрапантно. При застоялия метод на живот и все по-честата работа на бюро и пред компютър, това елементарно може да се дефинира като обикновено. Но, несъмнено, не е по никакъв начин прелестно. Фармацията печели луди пари от всевъзможни илачи и смазки срещу болки в кръста, гърба и ставите. Отлично знаем обаче какъв брой костват те. Цената за една тубичка “чудотворно ” мазило, което ни популяризират, е не по-малко от десетина лв.. Друг е въпросът и до каква степен в действителност оказват помощ. Хубавото в наши дни е, че от ден на ден хора се завръщат към природата и към натуралните способи за лекуване, написа girl.bg Припомнете си, че простичките привидно неща постоянно са и най-хубавите.



Изпробвани и потвърдени с времето, въпреки и позабравени на моменти. Затова, в случай че страдате от болки в кръста или гърба, още през днешния ден се снабдете с по този начин наречения селски Космодиск. Не се смейте! Селският Космодиск е чисто и просто един елементарен връв. Конопено въженце, което връзвате на кръста си и си стоите с него. Не бива да е прекомерно пристегнато, дано да пада свободно. И не го поставяйте върху открити рани – това е всичко, което би трябвало да запомните. Още преди време хората по селата са употребили канапа в всекидневието си. Да не приказваме и, че будистките монаси в Япония вървят със същия.

Обяснението от резултата на канапа за болките е, че власинките на конопената нишка потвърдено разреждат статичното електричество. То се натрупва в тялото и при разреждането му болките изчезват. Когато носим въженцето на тялото си в него проникват въпреки и дребни дози от потребните субстанции на конопа. Въпросните се употребяват в редица лекарствени артикули за мигрена, глаукома, херпес и доста обезболяващи. Конопът има противовъзпалителен, антибиотичен и дезинфектантен резултат. Когато го носим на кръста си, притискаме избрани точки, посредством които чувството за болки в кръста, гърба и ставите се блокира изцяло. Още преди време доктор Биволарски дефинира канапа за един тип панацея.

Той даже го предложи за лечение на артрозни болки в най-различни елементи на тялото. Помнете обаче, че канапът би трябвало да се носи на кръста минимум месец и половина или два като го смъкваме от себе си единствено при къпане. Не се тревожете, тъй като той е тъничък и няма да пречи, нито да проличава под облеклата ви. Канапът коства от стотинки до няколко левчета и може да се откри в разнообразни магазини. Не ви би трябвало да ходите до строителния или железарския, защото към този момент го има съвсем във всяка огромна хранителна верига като “Кауфланд ”, “Триумф ” и прочие. Не ви пречи да опитате, даже и да не ви се има вяра в този момент. Успех!

 www.pronews.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР