Всеки участник, регистрирал мобилен телефон или имейл на http://update.energo-pro.bg до

...
Всеки участник, регистрирал мобилен телефон или имейл на http://update.energo-pro.bg до
Коментари Харесай

Продължава кампанията на ЕНЕРГО-ПРО за актуализация на данни за кореспонденция

Всеки участник, записал мобилен телефон или имейл на http://update.energo-pro.bg до края на февруари, има шанса да завоюва ваучер за извършване на покупки на стойност 100 лв.

ЕНЕРГО-ПРО Продажби изтегли печелившите за месец декември от играта „ Актуализирай данните си и завоюва “. Имената на спечелилите ваучери за извършване на покупки, както и цялостните условия за присъединяване в томболата са оповестени на интернет адрес https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii.

Регистрацията лишава броени минути, като задачата на акцията е да даде на клиентите с актуализирани данни опцията да получават навременни вести, в това число за пропуснат период за заплащане, което би могло да докара до нежелано спиране на електрозахранването.

Записаните в базата данни имейл или мобилен телефон на потребителите разрешават също по този начин по-детайлно приемане на информация при питане на денонощния телефон за връзка на ЕНЕРГО-ПРО Продажби 0700 800 61 или на имейл адрес [email protected].

Играта „ Актуализирай данните си и завоюва “ ще бъде дейна до 29 февруари 2020 година и в нея могат да се включат пълнолетни физически лица, които са нестопански клиенти на компанията. Имената на печелившите се теглят един път месечно в наличието на нотариус. Линк към играта е наличен и от банер на началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР