Всеки служител от засегнат бизнес веднага да получи 3000 лв.

...
Всеки служител от засегнат бизнес веднага да получи 3000 лв.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Ще се радваме всички да подкрепят нашите предложения, включително ГЕРБ и БСП

Всеки чиновник от обиден бизнес незабавно да получи 3000 лева от страната, без да кандидатства и да чака утвърждение.
За това прикани претендентът за депутат в 24 МИР София от " Демократична България ", Ивайло Мирчев, в предаването . Той уточни, че пари за такава мярка в бюджета има премного. " Само тази година имаме три милиарда в " Турски поток " и четири милиарда в " Хемус ". Само тези седем милиарда са предостатъчни, с цел да бъдат дадени тези средства. Просто се сменят джобовете - парите не отиват в Бойко и неговите чекмеджета, а отиват там, където би трябвало да отиват ", съобщи Мирчев. Той прикани да се поддържат микро- и дребните предприятия.
Ивайло Мирчев уточни, че от " Демократична България " желаят партиите в Народното събрание да се обединят към техните 12 съществени целта, свързани с конституционните промени, правосъдната промяна, регулаторите, лустрацията, Изборния кодекс и т.н. 
" Още в първия ден ще внесем оферти за промени в законите и Конституцията. Ще се радваме всички да ги поддържат нашите промени, в това число ГЕРБ, Българска социалистическа партия, няма никакъв проблем, тъй като това са нашите оферти. Ако те поддържат нашите оферти за тези промени в Конституцията, в този ѝ тип, това би било най-страхотното нещо, което може да се случи ", уточни още Ивайло Мирчев.

Целия диалог гледайте във видеото.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР