Всеки пушач многократно е мислил да се откаже от цигарите

...
Всеки пушач многократно е мислил да се откаже от цигарите
Коментари Харесай

С помощта на тези растения ще спрете цигарите от раз

Всеки пушач неведнъж е мислил да се откаже от цигарите или даже да го опита, само че, за жалост, не всеки съумя.

Днес всички знаят за заплахите от тютюнопушенето. Всички кутии цигари имат плашеща картина, по стените в клиниката има плакати за ужасните последствия от тютюна, цитират лекарите смъртоносна статистика. Всеки пушач неведнъж е мислил да се откаже от цигарите или даже е опитал, само че, за жалост, не всеки съумя.

Рецептата на Филатов
 Ето за какво пушенето е рисково в жегата Ето за какво пушенето е рисково в жегата
Пушенето е един от неприятните привички, от които би трябвало да се откажем в жегата. Според специалисти тютюнопушенето в горещо време усилва риска...

Интересна техника предлага доктор Филатов. Той прекара доста години, пробвайки се да откри в действителност положително лекарство, което да помогне на пушачите да се борят с компликациите при отказването от цигарите. Използването на клончета от аир, исландски мъх или череша в композиция с цигари предизвиква гадене, което е най-силният подбудител за намаляване на психическата взаимозависимост.

Черешовите клончета се събират преди дървото да стартира да цъфти и за улеснение се нарязват на размера на кибрит. Ако желаете да пушите, би трябвало деликатно да дъвчете клонката и да я изплюете. Съдържащите се в клоните естествени субстанции реагират със слюнката и образуват характерно усещане за усета на цигарите. Този способ работи отлично от психическа позиция, от време на време са задоволителни 7-10 дни, с цел да изчезне желанието за пушене.

Изплакване със специфичен разтвор

Всеки път, когато имах непреодолимо предпочитание да изпуша цигара, изплаквах устата си със следния разтвор. Бульонът е доста елементарен за подготвяне вкъщи, купих всички съставки в аптеката.

За приготвянето ще ви би трябвало коренище от аир (65% от общата маса) и мента (35%). Необходима е една супена лъжица от сбирката на чаша вряща вода. Настоявайте 1-2 часа, по-късно изцедете и изплакнете устата си, когато желаете да пушите. Това изплакване предизвика отвращението ми към пушенето.
 Топ аргументи да откажеш цигарите незабавно! Топ аргументи да откажеш цигарите незабавно!
Мислите за отричане от тютюнопушенето? Знаете ли аргументите, заради които желаете да се откажете? Зазаради вашето здраве ли е? Ако не с...

Също по този начин тези, които се отхвърлят от пушенето, означават успеваемостта на инфузията с бял равнец. Колекцията се състои от пет елементи пелин, 2,5 елементи корен от женско биле, 2,5 елементи бял равнец. Преди изплакване изсипете една супена лъжица примес с чаша вряща вода, оставете за два часа и прецедете.

Настойки за пиянство

Билкови питиета на основата на лечебни растения ще оказват помощ за пречистването на организма от тютюневите отрови. Билковите чайове могат да бъдат ефикасни във всички стадии на отричане от тютюнопушенето. Различни билки ще оказват помощ за възстановяване на положението на тялото: някои прочистват белите дробове, други оказват помощ за облекчение на нервната възбуденост.

Глог

Пригответе сбирка от следните билки: 4 елементи цветя глог, 2 елементи валериана, 2 елементи мента и 2 елементи майчина. Залейте 2-3 супени лъжици от сбирката с 0,5 литра вряща вода и оставете за 3-4 часа. Инфузионна напитка половин чаша 2-3 пъти дневно. Колекцията облекчава раздразнителността и дискомфорта в региона на сърцето при прекъсване на тютюнопушенето.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР