Всеки приема любовта и любовните разочарования по различен начин. Някои

...
Всеки приема любовта и любовните разочарования по различен начин. Някои
Коментари Харесай

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Всеки приема любовта и любовните разочарования по друг метод. Някои зодии изживяват нещата по-драматично, до момента в който други се пробват да запазят успокоение и да извлекат някаква изгода от това, което им се случва. Тези, които мъчно претърпяват тези проблеми, са много по-придирчиви и внимателни, когато си търсят съкровен сътрудник. Причината за това е, че не желаят да бъдат още веднъж засегнати и им лишава време да се почувстват сигурни във връзката си, да се доверят и да се провиснал и да стартират да се радват същински на обичта.

Някои зодии одобряват любовното отчаяние по-драматично от други. Това ги кара да са все по-придирчиви и внимателни в изборите, които вършат по-нататък в любовта. Те не желаят да бъдат засегнати още веднъж и по тази причина избират да са сигурни в колегата си преди да му се отдадат изцяло.

5 зодии, които са изключително внимателни в любовта

1. Дева

 любовта 6 зодии, които са изключително внимателни в любовта

Дева, ти си най-предпазлив със сърцето си. Всеки път, когато би трябвало да вземете решение, обвързвано с любовния ви живот по какъвто и да е метод, то се забавя, тъй като прекарвате безпределно доста време в вътрешни диспути със себе си, затъвате се във въпроси и говорите с приятелите си с часове (или дни или седмици) за всички неща, за които се притеснявате, може да се объркат. Що се отнася до любовта, в никакъв случай не сте поемали риск, в никакъв случай не сте правили първата крачка и в никакъв случай просто не сте се оставяли да паднете.

2. Козирог

 любовта 6 зодии, които са изключително внимателни в любовта

Причината да си толкоз внимателен във връзка с любовта, Козирог, е тъй като искаш тя да следва доста характерен и обикновен модел, който в никакъв случай няма да следва. Искате любовта да има правила, график и гаранция – тъй като по този начин се справяте с всички останали аспекти от живота си. Но казусът с любовта е, че в никакъв случай няма да бъде по този начин. Така че, в случай че не извършите някои промени в държанието, постоянно ще бъдете арестувани от този нерешителен и скептичен метод да гледате на любовта.

3. Риби

 любовта 6 зодии, които са изключително внимателни в любовта

Вашата нерешителност във връзка с любовта е малко по-различна от тази на другите внимателни знаци, Риби. Докато те са страхливи или параноични или прекалено мислят, вие сте прекомерно пасивни и в същото време идеалистични във връзка с това. Искате обичта да наподобява по доста сигурен (перфектен) метод, само че не желаете да сте този, който ще сложи сърцето си на карта, ще стъпи на крак и ще се опита да откри обичта, като поеме риск. Предпочитате просто да седнете и да се надявате, че може би някой ден това ще ви пристигна, което е напълно друга версия на пагубна нерешителност.

4.Близнаци

 любовта 6 зодии, които са изключително внимателни в любовта

В цялостно сходство с вашата персона Близнаци, от време на време се справяте в действителност добре с поемането на опасности в любовта, а от време на време се борите да бъдете доста, доста внимателни. Ако смятате, че сте намерили някого, по който в действителност сте луди и на който в действителност имате доверие, нормално се справяте сносно в разкриването на възприятията си и им позволявате да ви опознаят на по-дълбоко равнище. Но в случай че оставите мозъка си да премисля нещата прекалено много, вие млъквате и се затваряте в цялостна суматоха, което постоянно води до това, че пропускате човек, който можеше да ви направи в действителност щастливи.

5.Телец

 любовта 6 зодии, които са изключително внимателни в любовта

Ако можеха, Телците биха си обезпечили втори или даже трети вид в любовта, с който да подсигурят любовния си живот при положение на отчаяние. Тази зодия е извънредно деликатна във връзка с връзките, изключително в случай че един път са били наранени.

Ако някой човек им се стори подобаващ за пълноценна връзка, това не е гаранция, че ще му подарят сърцето си бързо и елементарно. Може да трае цяла безкрайност преди да се решат на идната крачка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР