Всеки представител на зодиака има някои негативни качества, които са

...
Всеки представител на зодиака има някои негативни качества, които са
Коментари Харесай

Отрицателните качества на всяка зодия

Всеки представител на зодиака има някои отрицателни качества, които са способни да съсипят връзката им. 
Ето кои са негативните качества на всяка от зодиите.

Овен - подвластни сте на гнева

Овена може да отблъсне колегата си единствено с това, че доста елементарно се поддава на гнева си. Без да се замисли споделя неща, за които в следствие съжалява, само че по какъв начин ли наподобява тази раздразнителност в очите на половинката му?
Да се ядосваме е потребно понякога, само че в умерени количества. Не е добре да сте непрекъснато ядосани, тъй като това ще се отрази на връзките с колегата ви. Преди да изречето нещо, първо пребройте до 10 и в случай че по-късно го мислите към момента, то се чувствайте свободни да го кажете на глас.

Телец - помните дълго неприятното

Най - неприятната линия от характера на Телеца е, че помни прекомерно дълго неприятните неща. Ако някой ги обиди са склонни до живот да помнят тъкмо с какво са били наранени. Когато има нещо, което ви е наранило е добре да не го държите в себе си, само че чак да се сърдите на половинката си цялостен живот за нещо дребно и да го натяквате е малко прекомерно, не мислите ли?
Ако имате желанието връзката ви да продължи дълго време просто се научете да простите по - елементарно и да сте по - малко злопаметни.

Близнаци - не се вслушвате в колегата си

Близнакът може да опустоши връзката си единствено с това, че има навика въобще да не слуша какво му споделя половинката. Близнаците значително са егоисти и мислят единствено за себе си - за своите проблеми, за своите потребности и не помнят, че не са единствени на света.
Ако желаете да задържите индивида до себе си се пробвайте да му дадете късмет да ви показа проблемите или желанията си. Вслушвайте се малко повече в колегата си. Това несъмнено няма да ви навреди.

Рак - прекомерно чувствителни сте

Чувствителността, която притежавате може с лекост да срине връзката ви. Ако покажете на колегата си тази ваша слаба страна той ще се тормози да ви споделя, каквото и да било. Това от своя страна би ви отдалечило един от различен. Нещата в никакъв случай не вървят добре в случай че няма връзка.

Лъв - обичате на сте доминантни
Никой не допуска, само че Водолеят има много отрицателни качества
Водолеят е занимателен и отзивчив. Обича да бъде забелязван и светлината на прожекторите да пада върху него. Той е доста отзивчив и...
Прочети повече
Способни сте да неуспехите връзката си тъкмо, поради вашата доминантност. Обичате да контролирате всички и да ги командвате. По този метод вашият сътрудник остава неусетен и непризнат от вас. Ако държите на връзките си с половинката не е неприятно да започнете да се интересувате от неговите потребности и стремежи. Наясно сме, че за лъва е мъчно да не бъде преди всичко, само че най-малко пробвайте да поставите колегата си на същото равнище като вас.

Дева - изтъквате интелекта си

Обичате да се представяте за хора, които знаят всичко и това може да скапе връзките с колегата ви. В реалност сте доста умни и интелекта ви е на равнище, само че от време на време прекалявате с показността. Ако държите на връзката си се пробвайте да изслушвате и мнението на половинката си по - постоянно

Везни - прикривате възприятията си

Вие прикривате доста добре възприятията си, само че това е пагубно за връзката ви, защото постоянно се затваряте в себе си и държите колегата настрани от всичко.
8 качества на същинския мъж
Всяка представителка на нежния пол има ясна визия за това какъв би трябвало да бъде нейният съвършен мъж. Всяка има в своето схващане ней...
Прочети повече
Скорпион - научете се да казвате “да ”

Скорпиони, вие ще развалите връзката си единствено, тъй като постоянно отказвате всичко. Това е също толкоз неприятна линия, като да не можеш да казваш “не ”. Въпреки, че не постоянно ще ви харесват предложенията на колегата ви, от време на време отстъпвайте и се съгласявайте с неговите хрумвания. В противоположен случай рискувате да го загубите.

Стрелец - непрекъснато бягате от връзката си

Спрете да си търсите извинения, с цел да приключите всяка ваша връзка. Вие сте непоправими оптимисти по природа, тъй че пробвайте да бъдете такива и в любовните си връзки.

Козирог - огромни критици сте
Ако притежавате някоя от тези 7 черти, вие сте от най-редкия вид хора
Типът хора се дефинира от психическата настройка и психическите функционалности. Съществуват близо 16 вида персони, само че измежду тях има единствено еди...
Прочети повече
Вие непрестанно критикувате всички в близост и това ги кара да странят от вас. В връзките си с колегата сте безусловно същите. Непрекъснато изливате безпощадната си рецензия по допустимо най - несъответствуващия метод върху половинката си. Ако не желаете да изгуите индивида, който обичате се научете да го цените и спрете с критичността.

Водолей - прекомерно се дръпнати

Вие сте доста студена и затворена персона. Прекалената отдалеченост с колегата ви ще провали напълно връзката ви. Ако не желаете това да се случи подкрепяйте го по - постоянно и не поставяйте граница сред вас.

Риби - спрете да се жалвате

Това, което може да унищожи връзката ви е навика ви да се оплаквате от всичко. Едва ли колегата ви ще издържи на вашето непрестанно мрънкане от всяко нещо.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР