Всеки празник има своя уникален дух, който вдъхновява хората да

...
Всеки празник има своя уникален дух, който вдъхновява хората да
Коментари Харесай

Благотворителна кампания по Коледа: 3000 лева от коледния базар в СУ „Преславски“ за Марти

Всеки празник има своя неповторим дух, който въодушевява хората да бъдат по-добри и да се грижат един за различен. Коледните празници носят със себе си магията на любов и благотворителност . Това стана явно от Коледния благотворителен базар в СУ „ Епископ Константин Преславски “ в Бургас, където се събраха 3000 лв. в поддръжка на акцията „ Живот за Марти “ .

Мартин Чернаев, документ. Снимка: СУ „ Епископ Константин Преславски “

Мартин Чернаев е 24-годишен абитуриент , измъчен от нападателна левкемия и се нуждае от средства за лекуване в Турция на стойност 40 000 евро . Той и фамилията му се борят за живота му след диагнозата. Всеки тип помощ от сърце е добре пристигнала, с цел да му помогне да се излекува .

Точно поради това събитието в учебното заведение се организира в навечерието на Коледа и притегли голям брой участници и гости, дарили средства, време и сила, с цел да поддържат тази благородна идея . Базарът се трансформира в същински център на добротата, където хората от всички възрасти се събраха, с цел да си купят ръчно направени коледни дарове, вкусни сладкиши и да усетят топлината на общността.

Но същинската магия се случи със събраните 3000 лв. от базара. Всеки, който взе участие и подари за акцията „ Живот за Марти “ , заслужава специфични благодарности за своята благотворителност и добрина, показаха от управлението на учебното заведение. Който желае също може да помогне на Марти в борбата му с заболяването посредством:

Банкова сметка за набиране на средства
IBAN: BG19IORT80487096051900
BIC: IORTBGSF
При банка: Инвест банк АД – клон Бургас
Титуляр: Мартин Мариянов Чернаев

Нека всеки подаде ръка на Марти, както го направиха в СУ „ Преславски “, където обичта и дарителската благотворителност се събраха , с цел да създадат празниците по-специални за Мартин.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР