Всеки от нас знае, че има определени норми, с които

...
Всеки от нас знае, че има определени норми, с които
Коментари Харесай

Моден fail на годината? Моника Валериева изуми интернет с екипче за луксозен ресторант!

Всеки от нас знае, че има избрани правила, с които се съобразяваме, когато сме на избрани места. Знаем да вземем за пример, че в черква не е хубаво да сме с къси панталони или пък да са открити раменете ни. Знаем, че когато излизаме с другари, домашният спортен екип не е най-хубавото решение. 

Как обаче е обикновено да се обличаме, когато вървим на ресторант? Ами... както е съвременно да се споделя, всеки самичък си " преценява ", само че един ауфит на моделката Моника Валериева несъмнено разбуни духовете. Ето го и него:

Виж още: Андрей разкри нещо неподозирано за Елизабет, сменила си даже номера

Моника Валериева евентуално е в Дубай или най-малко там се намира ресторантът, от който се е тагнала. Снимката беше споделена от много meme-страници и такива, които разгласяват fail-ове на инфлуенсъри. Проблемът (очевидно) е с панталонките, които е избрала да облече за вечерята. 

Прави усещане, че хората на назад във времето, въпреки и част от личния състав на заведението, са с костюми. Е, Моника Валериева също е заложила на публична бяла блуза с дълъг ръкав, само че това надалеч не е задоволително. Въпреки това обаче почитателите ѝ я заливат с похвали. " Уникатите на България ", диви се един от почитателите ѝ. " Много си хубава и секси baby ", пък отбелязва почитател с прякор на авто бранд. 

Виж още: Love is in the air: Майки на Деси Слава си хвана неповторима мацка за гадже, демонстрираха си жилището 

Името на Моника Валериева последно бе свързвано с това на поп-фолк артиста Меди, като се твърди, че двамата на двойка. Приятно съвпадане е, че последната фотография, която е разгласил той, е точно от Дубай. 

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР