Всеки от 60-те хипермаркета Kaufland разполага средно с 13 каси.

...
Всеки от 60-те хипермаркета Kaufland разполага средно с 13 каси.
Коментари Харесай

„Бързи“ каси в Kaufland обслужват клиенти за близо 1 минута

Всеки от 60-те хипермаркета Kaufland разполага приблизително с 13 каси. Към тях са добавени и ленти за експресно обслужване, целящи да обезпечат дейно извършване на покупки и прелестно преживяване и на клиентите с до 6 продукта. „ Бързите “ каси работят през целия ден и затварят 1 час преди края на работното време на съответния обект.

 Над 400 продукта от личните текстилни марки на Kaufland са направени от сертифициран биопамук Над 400 продукта от личните текстилни марки на Kaufland са направени от сертифициран биопамук
Броят на текстилните артикули от личните сбирки на Kaufland България към този момент доближава до над 800 продукта, като над 400 от тях са сер...
Клиентската задоволеност и качествено обслужване са приоритет в комерсиалната политика на Kaufland България и са водещи при въвеждането на новости в асортимента и в обслужването. Те са в основата и на, като гаранцията за бързо обслужване на каса е основно измежду тях. Идеята за основаването на в допълнение улеснение, което пести време на клиентите, е на чиновници в комерсиалните обекти, които оферират това решение за в допълнение възстановяване качеството на обслужване в подтекста на динамичните потребности на клиентите.
Вследствие на поетите и изпълнени обещания към своите клиентите Kaufland България получи признанието „ Любима комерсиална верига “ на българите в единствената потребителска ранглиста у нас “Моите обичани марки “, като премията е доказателство за високото равнище на задоволеност от страна на клиентите.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР