Всеки обича да печели. Дали на карти, конкурс, повишение в

...
Всеки обича да печели. Дали на карти, конкурс, повишение в
Коментари Харесай

Виж как може да спечелиш с Купон+ |

Всеки обича да печели. Дали на карти, конкурс, покачване в кариерата или в любовта. Но до момента в който спортната ни природа е устремена към следващата цел, постоянно може да пропуснем обезпечени облаги, които не изискват сходни старания.

Ето една такава, която прави извършването на покупки елементарно и комфортно, а печелившият резултат е обезпечен.

От 8 ноември до 5 декември всеки, който употребява Lidl Plus, може да се включи в новата игра на приложението Купон+. С нея може да натрупа суми при всяка покупка, без значение какво пазари. А най-хубавото е, че до момента в който участваме в играта, може да използваме и всички останали забавни и преференциални предложения в Lidl Plus.

Какви са разпоредбите на играта?

Играта включва четири равнища, всяко от които носи награди по желание единствено против една стотинка за закупилите артикули от всички категории, без значение дали клиентите пазарят хранителни или нехранителни артикули. Необходимо е единствено потребителите да сканират Lidl Plus картата си при заплащане на касата.

Първото равнище е при постигане на сумата от 60 лева То дава опция на потребителите да получат против 1 ст. по желание един артикул - геврек със сусамова поръска, ябълков или портокалов сок Solevita.

При постигане второ равнище или на покупки за общо 100 лева, потребителите получават Купон + премия на стойност 1 ст. и могат да избират сред три усета чипс и обичания на дребни и огромни Kinder Bueno.

Третото равнище е при насъбрана сума общо 160 лева и носи артикул по желание за 1 стотинка – печени солени бадеми Alesto или гофрети Sondey.

Играта завършва с четвърто равнище и постигане на сумата от 260 лева, с което клиентите получават Купон+ за 5% отстъпка от идната си покупка. Ако сумата от пазара на потребителя е над 100 лева, отстъпката се начислява върху 100 лева

И бонус от нас –интересни попадения за всекиго от фамилията идната седмица от 15 до 21 ноември в Lidl

Обикновено, до момента в който изпълняваме листата с продуктите, поглеждаме и за нещо забавно на щандовете с нехранителни артикули. Тъкмо там открихме три забавни оферти за всеки от фамилията.

За нея

Органайзер за козметика – чудесна опция всички козметични дрънкулки да намерят своя дом в чекмеджета с със защитни подложки. Семпло, комфортно и плътно предложение единствено за 14.99 лева комплект от две елементи.

За майстора в него

Акумулаторна бормашина с гладко контролиране на оборотите и бърз стоп. А и принадлежностите са включени в комплекта на цена от 109 лева и три години гаранция. А за ползващите Lidl Plus цифровата записка се съхранява в профила на потребителя за същия период и може да се употребява при нужда.

За децата:

Настолни игри за по-големите, пъзели за по-малките, вълшебен дъски и занимателни комплекти, са единствено част от концепциите за повече усмивки у дома.

За нашия домакински любим

Нагръдник за куче за 9, 99 лева или олекотено яке за 14, 99 лева А в случай че имате котка – предлагането е играчка и за нея – от мек плюш и сизал за 16,99 лева

И още нещо за уюта у дома

Електрическа лира за баня – с 8 нагревателни детайла и таймер и опция и за стенен монтаж. С три години гаранции на цена от 79,99 лева

Повече информация за Купон+ и цялостните условия, може да се открият на:, а настоящите седмични оферти в електронната листовка или в самото приложение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР