Всеки мечтае изяденото количество пица, шоколад и нездравословни храни да

...
Всеки мечтае изяденото количество пица, шоколад и нездравословни храни да
Коментари Харесай

Червените боровинки неутрализират мазната храна

Всеки мечтае изяденото количество пица, шоколад и нездравословни храни да не води след себе си един-два размера по-широки облекла. Оказва се, че това предпочитание освен може да се сбъдне, само че и е научно обяснено и подкрепено с образци, оповестява БГНЕС.

Червената боровинка има свойството да обезврежда мазнините, които съдържа нездравословната храна, и по този метод не разрешава трупането на непотребни килограми, откри шведско изследване.

Изследователите от университета Лунд в Швеция са разкрили, че плодовете съвсем изцяло предотвратяват наддаването на тегло, като проучването е направено върху мишки, хранени с богата на мазнини храна.

Резултатите сочат, че алените боровинки понижават равнището на кръвната захар и холестерола.

Противно на " вълшебния плод ", различен тип боровинка, по-известна като " боровинка Акай ", има таман противоположен резултат върху тежестта ни. Този плод пораства в Бразилия и учените считат, че там главно се употребява като енергийна добавка.

Въпреки всичко от университета припомнят да не злоупотребяваме с резултата от алените боровинки и да внимаваме с какво се храним.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР