Всеки, който се заиграе с Радев, като ретроградна сила, обслужваща

...
Всеки, който се заиграе с Радев, като ретроградна сила, обслужваща
Коментари Харесай

Плевнелиев: Всеки, който се заиграе с Радев, като ретроградна сила, обслужваща руския политически интерес, да бутне това правителство, ще плати много тежка политическа цена

Всеки, който се заиграе с Радев, като ретроградна мощ, обслужваща съветския политически интерес, да бутне това държавно управление, ще заплати доста тежка политическа цена, съобщи по bTV някогашният президент Росен Плевнелиев. 
 
" Аз считам, че България ще влезе в еврозоната с това държавно управление. Нека не го пропущаме ", добави Плевнелиев. 
 
Той разяснява шпионския скандал към Руската черква. " Работата на нашите служби е много противоречива. И аз желая оставката на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев след всичко, което е направил. Мотивите ми са политизация на работата на тази институция и незадоволителна успеваемост ", сподели Плевнелиев.
 
Според него нашите служби за научили за съветските шпиони в църквата от македонските, където първо гръмна шпионският скандал. Плевнелиев разкритивкува и БПЦ за мълчанието ѝ по тематиката.
" Радев към този момент е явен. Основният фактор да го има това държавно управление е Румен Радев. Знаейки на какво е кадърен той, мисля, че ще е мъчно на водачите от евроатлантическите партии да бутнат това държавно управление. Бъдещето на децата ни ще бъде предпазено, когато влезем в Еврозоната и Шенген ", уточни той.
 
" Делян Пеевски си връща на всички, които го хулиха непрекъснато, като завзе ролята на представител на Движение за права и свободи. Това е негово право ", разяснява Плевнелиев.
 
" В този миг Движение за права и свободи би трябвало да бъдат нужният сътрудник. Докато трансформират тези тежки промени, които имат да се вършат, които се свързани с историческата цел България да влезе в еврозоната и в Шенген, Движение за права и свободи ще имат право да приказват по която си желаят тематика ", сподели той.
 
Според него промяната в службите е належаща. " Съжалявам доста, че няма единение сред проевропейските партии, които поприкрепят кабинета Денков-Габриел. Правил съм такава промяна, реализирал съм цялостен консенсус. Сигурен съм, че той е вероятен. Самият аз ще практикувам напън с всички допустимо канали ", каза Плевнелиев.
 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР