Служебният кабинет стриктно се придържа към действащото изборно законодателство и

...
Служебният кабинет стриктно се придържа към действащото изборно законодателство и
Коментари Харесай

Главчев увери Прозрачност без граници в провеждането на честни избори

Служебният кабинет прецизно се придържа към настоящото изборно законодателство и поредно работи за. Това съобщи министър председателят с ръководителя на борда на шефовете на " Transparency International " Франсоа Валериан и Калин Славов - изпълнителнен шеф на българското посланичество на организацията, Асоциация " Прозрачност без граници ".

Главчев открои интернационалния авторитет на организацията и приветства самодейното ѝ отношение към прозрачността на изборния развой.

От " Прозрачност без граници " означиха, че тази година е белязана от избори в международен мащаб и администрирането на вота е значим въпрос.
 Главчев: Основното ни обвързване е изборите да бъдат почтени
Главчев: Основното ни обвързване е изборите да бъдат почтени

Изтеглиха номерата на машините за гласоподаване на вота 2 в 1

Премиерът увери, че каквото зависи от служебното държавно управление, ще бъде свършено по най-хубавия метод.

Тема на срещата бе и битката с корупцията. Главчев открои опциите за още по-тясно съдействие в границите на Националния съвет по антикорупционни политики и Гражданския съвет към него. Министър-председателят и представителите на " Прозрачност без граници " бяха единомислещи по отношение на смисъла на дейното взаимоотношение сред институциите, неправителствения бранш и жителите.

От " Прозрачност без граници " изрекоха поздравления за пътя, по който България се движи към, където интегритетът също е значителен аспект.

Премиерът съобщи, че след срещата му с генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз Матиас Корман в Париж, страната ни за първи път има съответен период за присъединението си към организацията.
 Главчев чака почтена и транспарантна предизборна акция
Главчев чака почтена и транспарантна предизборна акция

Той прикани политиците да понамалят градуса на напрежението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР