Всеки, който се ваксинира, го прави на своя отговорност -

...
Всеки, който се ваксинира, го прави на своя отговорност -
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Всеки, който се ваксинира, го прави на своя о...

Всеки, който се имунизира, го прави на своя отговорност - без значение дали го схваща, или не, съобщи доцент Атанас Мангъров на конференция в Българска телеграфна агенция.

Ваксинацията се натовари с доста огромни и несъответстващи упования, добави той.

Считаше се, че в случай че всички са имунизират, нещата ще приключат. Само че тези ваксини, които бяха основани за няколко месеца, в тях има единствено един единствен антиген - този на Спайк - шипчестият протеин, оповестява доцент Мангъров.

За вируса не е проблем да заобиколи този протеин и това се следи във всички страни, където има висок % ваксинирани. Вижда се, че във Англия и в Израел половината и повече от половината от случаите на новозаразени са измежду имунизирани, уточни Мангъров.

Според думите му хора, които са изкарали по естествения метод който и да е от разновидностите на Коронавирус, не се разболяват - нито от Делта, нито от Бета, нито от Алфа.

Хубаво е, че има ваксини и че те бяха основани. Лошото е, че времето е доста малко и те не можаха да бъдат изпитани по разпоредбите на здравното изкуство, сподели още Мангъров.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР